Kuvaus

Pohjoinen Karhu kirja edustaa eurooppalaisessa kamppailumaailmassa uutta ajattelua. Teos sopii kaikille kamppailulajeja harrastaville lajista riippumatta; aikido, judo, ju-jutsu, karate, krav-maga, taekwondo...

Tero Laaksonen, 7.dan mustavyö, on kamppailulajien ammattiopettaja. Pohjoinen Karhu eli Kita no Kuma on Laaksosen kehittämä kolmiosainen liikesarja.

Ensimmäinen osa sisältää itsepuolustuslaji EKJT:n perustekniikan kootussa muodossa. Tekniikat ovat suoraviivaisia väkivaltatilanteisiin sopivia hermopistesovellutuksia.

Toisessa osassa käsitellään myös mm. kyusho - sparringia sekä asetekniikoita.

Kolmas osa – terveys ja energia – on nimensä mukaisesti suunnattu terveyden edistämiseen ja energian kulun parantamiseen kehossa. Liikkeet tehdään hitaasti ja mietiskellen. Harjoitteet sisältävät perinteistä kiinalaista lääketiedettä ja liikkeissä on otettu huomioon myös ikääntyvän kehon tarpeet.

Monitasoisen rakenteensa johdosta Pohjoinen Karhu sopii sekä aloittelijoille että pitkään kamppailulajeja harrastaneille.

kirja on erinomaisen kuntoinen laminoitu kantinen kirjaston poistokirja

sivuja 195 kirja v 2008

hakusana,Pohjoinen Karhu,kamppailulajit; aikido, judo, ju-jutsu, karate, krav-maga, taekwondo.tero laaksonen. pohjoinen karhu

KV33

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 75 vrk 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

22 € Sulkeutuu 75 vrk 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.