Kuvaus

Täyshimmeä, kuultava kuviontimaali tuo mielenkiintoisen efektin. sopii olohuoneen ja makuuhuoneen seiniin ja kattoihin. Täyshimmeä pinta häivyttää alustan epätasaisuudet ja pienet työstövirheet.

kuviointimaalia edullisesti. Alkuperähinta 27,90€/ 0,9l. Päiväys vanhentunut, mutta toimii täysin käytössä eikä maalin rakenne muutu.

ohjeita on kysytty, tässä pari pikaohjetta: Tämä kuviontimaali on läpinäkyvää, sen idea on että värillistä maalia kuin ohennetaan tällä, niin maalista tulee kuin läpikuultavaa. Tekniikkoja on useita, tässä pari: Toiset maalaavat pohjavärin värillä 1 ja antavat sen kuivua, Värin  2. mukaan sekoitetaan tätä, ja riippuen maalipinnan käsittely materiaalista (rätti, luonnon sieni ym), niin pääli väri tulee epätasaisena päälle, jolloin siitä syntyy efekti ja lopputulosta voisi verrata tapettiin.

Itse teen niin, että sekoitan tätä ja hieman vettä sekä maali 1. maalikaukaloon ja maali 2., vettä ja tätä toiseen maalikaukaloon. Pohjaväri voi olla vaikka valkoinen, niin luonnon sienellä (saa hyvin varustelluista maalikaupoista) molempia värejä päällekkäin painellen, saan omasta mielestäni kauneinta ja harmonisinta pintaa aikaiseksi. Maalata kannattaa vaain yksi neliö kerrallaan. Ohjeita on paljon netissä ja Tikkurilan omilla sivuilla myös. Kuvionti eli kuulotustekniikka on vanha menetelmä, joka uudelleen lämpesi viimeksi tuolla 80-luvun puolivälin jälkeen ja sitä toteutettiin monissa ravintoloissa ja itse olen käyttänyt sieltä asti kodin seinien maalauksessa. Sillä saa mielenkiintoista pintaa aikaiseksi ja menetelmä on helppo oppia. Toivon, että tästä sepustuksesta on sinulle hyötyä: )

 

Avainsanoja: kuvio seinää pehmeästi kaksivärisesti, tekniikalla syntyy kuin tapetti pintaa, katso myös muut sisustustuotteeni, tapetit, bordit,  Englantilaisten sisustustalojen sisustuskankaita ja sisustuskangas näytekirjoja suunnittelijalle, somistajalle, sisustajalle, sisustus silkkejä, Sarikangas kokeile myös verhoiksi ja pöytäliinoiksi. Ompelijalle... tuunaa, askartele , sisustus, koru, helmet, torkkupeite, verhot,  Laadukas tunnetun Englantilaisen sisustustalo Osborne&Littlen sisustuskangas -useita, verho, pöytäliina, tekstiilit,  Designer Guild, Laura Ashley, Burberry, väriterapia kirjoja, göethen värioppi,

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 11 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.