Kuvaus

kovakantinen erittäin hyväkuntoinen 

muovitettu kirjaston poistokirja, sivuja 304

kirja vuodelta 2010

lue alta kirjan takakannen esittelytextiä

Kun parikymppinen Tapio Finne seisoo täysissä varusteissa libanonilaisella hiekka-aavikolla kuuntelemassa puhetta talvisodasta, hänellä on vain yksi haave: päästä Beirutiin. Tarunhohtoinen kaupunki ja seikkailunhalu ovat ajaneet Finnen aavikolle muiden kalvakoiden sotilaspoikien kanssa riviin turvaamaan rauhaa. Rauhaa, jota ei ole, ja jonka saavuttaminen alkaa päivä päivältä tuntua yhä mahdottomammalta.


Seikkailut ovat parakkielämästä kaukana. Päivät täyttyvät rutiineista ja uuvuttavista partioreissuista. Talvisodan henki sulaa tulikuuman panssariajoneuvon sisuksissa matkoilla kohti tuntemattomia päämääriä.

Kuuleeko Beirut? on hieno puheenvuoro nuoren miehen oppivuodesta sotatilamaassa, rauhanturvajoukoissa. Samalla se piirtää kuvaa -90-luvun laman alusta nuorten pojankloppien silmin, joiden hienot Mersut, YK-läyhyt, eivät olleet enää kotiin palatessa monenkaan devalvoidun markan arvoisia.

hakusana, yk. yk-joukot, kuuleeko beirut,mika wickström,vastakarvaan,rauhantekijät,libanon,rauhanturvajoukko, sinibaretti

HYLLY 8

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 99 vrk 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.