Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyään näyttävä ja koristeellinen Kultainen 14K (585) rannerengas 12,6g . Kultaleimat tietenkin löytyy. Huom! Kultaleimat on tarkistettuja ja varmistettuja. Kaikki myytävät kultakoruni ovat varmasti aitoja ja vähintään 14K kultaa. Huom! Rengas on nimi Kaiverrettu! (kaiverrus tietenkin sisäpuolella). Vielä lisähuomautus, rannekorun sisällä saattaa olla täyteainetta? ilmeisemmin vanhemmissa rannekoruissa on voitu käyttää täyteainetta. Se voi vähentää itse kullan painon osuutta n. 2 grammaa, jos täyteainetta on siis käytetty, eli paino olisi 10 grammaa siinä tapauksessa. En kuitenkaan myy romukultaa, vaan vanhan koristteellisen kauniin kultakorun. Koru on kaikin puolin ehjä (turvalukitus, ja turvaketju ehjät), saranallinen, joten helppo laittaa ranteeseen.
Ja sitten specsejä: Halkaisia: levämmämmästä kohtaa n.61mm, (tämä on hieman ovaalin muotoinen, niinkuin nämä yleensä ovat), kapeammasta kohtaa n. 53,6mm mukailee normaalia rannetta. kts. kuvista (kuva 4 näitä mittoja).
Leveys: 8mm. Paino: 12,6g.
Uudet tämän kokoluokan kultaiset 14K rannerenkaat maksavat n. 2000e voisi sanoa, alkaen n. 1600e ylöspäin. Nyt siis huomattavasti halvemmalla, kauniisti koristeltu kultainen rannekoru, jossa kultasepän kädenjälki näkyy!! . Voit itse mennä katselemaan kultasepänliikkeeseen hintoja, niin tiedät hieman tarkemmin missä hinnoissa nykypäivänä kultakeissit on, kultasepän kädenjälki todellakin maksaa vuosi vuodelta yhä enemmän.
Nimi-kaiverrus, ja mahdollinen täyteaine on hinnassa huomioitu.
Koru on kaikin puolin ehjä (turvalukitus, ja turvaketju ehjät), saranallinen, joten helppo laittaa ranteeseen.

Nouto/toimitus. Huom! nouto on näissä aina etusijalla, voi samalla tarkistaa tuotteen huolella.
Toimitus: 8e (Suosittelen toimitustavaksi 30,60e (postivakuutettu lähetys))

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


512 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 19:51
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.