Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kaunis kukka-aiheinen keraaminen laattapaketti, joka on tuotu Turkin Iznikistä Marmarameren itäpuolelta. Tiilet on tehnyt turkkilainen laadukas ja tunnettu Kutahye (Altin) tiilivalmistaja. Laatoissa on ottomaanikuvio tulppaanein.

Laatat ovat jääneet käyttämättä ja olleet paketissa. Niissä on keraaminen pohja ja lasitus päällä, joka on kiiltäväksi kiilotettu. Laatat eivät sovellu ulkokäyttöön eivätkä lattioille, koska lasitus tekee ne liukkaiksi. Pinta on veden ja kosteuden pitävä, koska ei pidä vettä pinnallaan lasituksen takia. Laatat soveltuvat esim. seiniin, keittiöön, pöydän pinnaksi ym. Laattojen värien pitäisi säilyä vuosikymmeniä.

Laattojen määrä on yhteensä 30, joista keskuslaatat (12 kpl) ovat 20 cm x 20 cm, kapeat ulkoreunojen laatat (14 kpl) ovat 20 x10 cm ja kulmalaatat 4 kpl ovat 10 x 10 cm. Yhteensä mitat ovat 100 x 80 cm. Ulkolaatat voi myös jättää pois ja käyttää ne esimerkiksi boordintapaisena.
Laatat painavat yhteensä n. 10 kiloa.

Mielellään haku tai postituskin käy. Mahdollisuus tuoda kotiin pääkaupunkiseudulla pientä korvausta vastaan. Postitus 10,90 euroa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
325 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 16:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.