Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyntiin pehmeäkantinen kirja ”Kriisitaloustiede”. Kirjoittajat Nouriel Roubini ja Stephen Mihm. Suomentanut Kimmo Pietiläinen. Teoksen kieli on suomi. Teos on yleisilmeeltään oikein hyvä, lähes uudenveroinen; vain hitusen säilytyksen jälkeä. Sisäsivut oikein siistit.

"Tohtori Tuhona tunnettu taloustieteilijä Nouriel Roubini hämmästytti kollegansa ja rahoitusyhteisön ennustamalla melko yksityiskohtaisesti viime aikojen rahoituskriisin selvästi ennen sen toteutumista.

Ammattikunnastaan poiketen Roubini ei pidä taloudellisia katastrofeja poikkeuksina, kerran elämässä -tapahtumina, joilla ei ole selkeää syytä. Tutkijan urallaan hän on todennut, että ne ovat sekä todennäköisiä että ennustettavia. Hänen ankara päätelmänsä on, että rahoitusjärjestelmät ovat luontojaan epävakaita ja taipuvaisia romahtamaan.

Rahoituksen historia suorastaan pursuaa katastrofeja ja monilla aikaisemmilla mullistuksilla oli samoja piirteitä kuin viime aikojen romahduksella. Näiden ominaisuuksien perusteella Roubini ja hänen kirjoittajakumppaninsa Stephen Mihm osoittavat, miten tunnistamme ja hallitsemme globaalin rahoitusjärjestelmän luontaisen epävakauden, miten paljastamme sen kuumat pisteet, miten opimme aikaisemmista ”järjettömän riemumielen” ajoista, miten selvitämme kriisin globaalin tarttumisen kulun ja miten suunnittelemme lähitulevaisuuden varalle.

Mikä tärkeintä, Kriisitaloustiede selittää, miten talous selviää nykyisestä sotkusta ja välttää vastaavat tapahtumat tulevaisuudessa."

Kustantaja: Terra Cognita
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2010
Sivumäärä: 392 sivua
Sidonta: Nidottu pehmeäkantinen

Kirjan ostajalle postikulut. Nouto on myös mahdollinen sovitusti.

Katso myös muut kohteeni. Laittelen pikkuhiljaa myyntiin kirjoja, sarjakuvia, vanhoja rahoja, filateliaa ja vintage keräilytavaraa. :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.5.2024 20:21
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.