Kuvaus

HIENOKUNTOINEN -kovakantinen (käytännössä uudenveroinen tai liki)

Kolmannen valtakunnan kadotetut lapset Hitler's forgotten children, suomi

Atena 2015 1. p.

"Yli 70 vuotta sitten minut otettiin 'lahjaksi' Kolmannelle valtakunnalle. Olin vasta vauva, kun minut siepattiin osana yhtä natsien kauhistuttavimmista projekteista: Lebensbornia."
Vuonna 1942 jugoslavialainen Erika vietiin kotoaan "lääketieteellisiin" tutkimuksiin, niin kuin natsimiehittäjät asian esittivät. Tutkimuksissa Erika todettiin arjalaiseksi, hänen henkilötietonsa tuhottiin ja hän "syntyi uudelleen" Ingrid von Oelhafenina, eikä hän enää nähnyt omaa perhettään.
Lebensborn oli valtakunnankansleri Heinrich Himmlerin hanke, jonka tavoitteena oli kasvattaa arjalaisten määrää. Erika ei ollut ainoa lajissaan - ohjelman puitteissa kidnapattiin puoli miljoonaa lasta Saksan valloittamilta alueilta. Myöhemmin tuhansia lapsia tapettiin, kun heidän todettiin olevan rodullisen keskiarvon alapuolella.
Kolmannen valtakunnan kadotetut lapset on sekä taitava historiallinen tietokirja että tunteita herättävä tarina aiheesta, joka on jäänyt liian vähälle huomiolle Euroopan historiassa.
Ingrid von Oelhafen sai selville todellisen taustansa 1990-luvulla, minkä jälkeen hän jäljitti 20 vuotta historiaansa ja tutki Lebensborn-ohjelmaa niin Nurnbergin arkistoissa kuin haastattelemalla kohtalotovereitaan. Kun Ingrid lopulta löysi oikean perheensä, hän sai selville, että natsit olivat aikanaan antaneet hänen tilalleen toisen lapsen, joka oli kasvatettu "Erikana".
Tim Tate on tietokirjailija, toimittaja ja dokumentaristi, joka on muun muassa ohjannut dokumenttielokuvan Lebensbornista.

Muut nimekkeet Elämäni Lebensborn-lapsena

Ulkoasu 228 sivua, [12] kuvasivua : kuvitettu ; 22 cm

Atena 2015 ,1p

Ingrid von Oelhafen ja Tim Tate sekä Dorothee Schmitz-Köster ; suomentanut Virpi Vainikainen

ISBN 978-952-300-154-1 sidottu

Kysy kohteesta tarkempia yksityiskohtia jos tämä ei riittävä, tai mitä muuta mieleen tulee jälkikäteen tuotteita ei korvata/hyvitellä/palauteta

Toimituskulut :

Tuote yksittäin tilattuna edullisimmin kirjeenä kotiin, kt. saraketta toimituskulut, HUOM! jos tilaat useamman tuotteen kerralla niin toimituskuluja yhdistelen edullisimman mukaan, yhdessä/kahdessa eri kirjekuoressa jos jää alle PAKETIN hinnan. Muutoin PAKETTINA painorajoitta tuotteita kohteistani samaan lähetykseen ja EXTRANA vielä yli 100e kertatilaukset TOIMITUSKULUITTA!!!

Maksuehdot -
Huudon sulkeuduttua 8pv sisällä suoritus tilillä ellei huutaja ilmoita erikseen maksun viivästymisestä,
lunastamaton kohde uudestaan myyntiin ja palaute sen mukaan.

Maksutiedot -
MAKSUOHJEET SAAT HUUTO.NETIN VÄLITTÄMÄSTÄ VIESTISTÄ KOHTEEN SULKEUDUTTUA ja sieltä saat samalla toimituksesta ja asioinnista tarkempia tietoja

Yleistä kaupankäyntiin liittyvää  - 

Tyytyväisiä asiakkaat olleet tuotteisiini jo 15v. Kaikenvaralta jos jokin jäänyt huomaamatta/ymmärtämättä tuotekuvauksessa ja ostamasi tuote ei vastaa mielestäsi odottamaasi niin ole ystävällinen ,ei arvosteluja palautteilla, tahallista se ei ole. Kauppojen purku vain mahdollista jos tuote vaillinainen (eli jotain oleellista puuttuu kirjasta/sarjakuvasta mutta ei esim kustantajan painovirhe), ei normaali kuluma, mielestäsi väärä kuntoluokitus, tuoksu ym. Tuotteet kuivassa / tupakoimattomassa tilassa 24/7 täällä, kaikissa en tuotteen alkuperäinen omistaja joten säilytystiloista en tiedä tässä tapauksessa ennen minua, parhaani tuoksuttelen, yliherkkyyttä/allergioita kärsiville ei nenuni pärjää, joten tilanne Force majeure = ylivoimainen este, kaupan purkuun

 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 11 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 64 vrk 11 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.