Tuote on myyty käyttäjälle roina hintaan 11 €

Kuvaus

Tin box camera sold by Kodak Ltd (London) from 1957 to 1959. Like many box cameras of the era, it has two different brilliant finders for landscape/portrait photos. Etsimiä tulee katsella reilun noin ½ metrin etäisyydeltä jotta kuvaaminen onnistuu.

Lens: Kodak f14 Kodet
Shutter: Rotary, ~1/60s plus B
Focus: Fixed at infinity
Made in England by Kodak Limited
Made by Kodak Ltd London
Use Kodak 620 Film

Todella hienossa kunnossa oleva vanha antiikkinen laatikkokamera. Kamerassa ei näy juuri mitään käytön jälkiä, voi olla täysin käyttämätön. Ainoa virhe on kameran sisällä filmirullan toisessa päässä näkyvä ohut pintaruoste, kuva 5. Voi johtua valmistusvirheestä, pintakäsittely jotenkin epäonnistunut. Patinaa löytyy kamerasta ja kantokotelosta sen verran että tunnistaa aidoksi eikä kopioksi. Kameran sisään etsimistä kurkkiessa näkyy pölyä mutta peili ja sisustan kirkas pinnoite ovat täysin kunnossa.

Mukana tulee ruskeaa keinonahkaa kantolaukku. Kantohihna erikoisen pitkä. Metalliosissa pientä patinaa mutta muutoin näyttää sekin virheettömältä ja jopa käyttämättömältä.

Mukana tulee avaamaton sinetöity filmirulla. Filmirullan kunto kuin uusi.
Filmin keltaisessa kääreessä tekstit: Kodacolor-X. Colour negative 120 film. Myös Expired on ilmeisesti ilmoitettu mutta tiedot ovat nyt sinetin alla.
Filmin sinetissä tekstit: Kodacolor-X. Exposed Proc. C-22.
Filmirulla on metallia ja päädyissä merkinnät 620. Hyvä asia että on metallinen alkuperäinen filmirulla niin on helpompi itsekin askarrella uusia rullia 120 filmistä.

Uutta filmiä on myös mahdollista ostaa.
https://filmphotographystore.com/collections/620-film
Film Photography Store manufactures its own mold-injected plastic 620 spools and offers hand-rolled 620 films. You may be able to find new 620 film.

Käyttöohjetta ei ole.

Valokuvausta filmirullan kanssa ei ole testattu.

Kameran mitat
Korkeus 10,7 cm
Syvyys 11,9 cm
Leveys 8,5 cm
Paino 507 g
Metallirunko päällystetty mustalla nahkajäljitelmällä.

Toimitus onnistuu Matkahuollon, Postin ja R-kioskin kautta. Pakkausmateriaalit, pakkaaminen, kuljetus operaattorin toimipisteelle ja operaattorin kuljetusmaksu; toimituskulut yhteensä 10 e.
Mahdollista että yhdistelen huutoja samaan pakettiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 21:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.