Kuvaus

KIRSI (KITI) NEUVONEN (s. 1950 on laulaja, radiotoimittaja ja runoilija, jonka tunnetuin laulu on Kaj Chydeniuksen ja Anu Kaipaisen "Nuoruustango" vuodelta 1971. Kappale julkaistiin tuoreeltaan Love Recordsin Pieni juhlija -kokoelmalla, mutta singlenä se julkaistiin vasta vuonna 1974.

Levytyksen menestyksestä huolimatta Neuvosen seuraava julkaisu ilmestyi vasta vuonna 1985 Kaupungin valot -singlen muodossa. Seuraavana vuonna puolestaan ilmestyi Neuvosen ensimmäinen pitkäsoittolevy Kaupungin valot. Julkaisijana näillä äänitteillä toimi PiMu-levymerkki.

Tämän jälkeen Neuvosen levyt ilmestyivät Polarvox-levymerkin kautta. Vuonna 1987 ilmestyi albumi  MINÄ RAKASTAN SINUA KUUNKIERRON VERRAN  ja seuraavana vuonna artistin tunnetuimman levytyksen mukaan nimetty albumi Nuoruustango.

Neuvosen toistaiseksi viimeisin levyjulkaisu on vuonna 1991 ilmestynyt albumi Nainen ja ääni, jolle hänelle lauluja teki mm. Juice Leskinen.

Neuvonen juonsi Radio Suomen Valoa ikkunassa - ja Yöradio-ohjelmia vuosina 1990-1997.

LP-levy on hyväkuntoinen. Kun maksusuorituksesi näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimituskulut huutopakettina 6,85 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita: 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

KAPPALELISTA:

1. Onnea sun uuteen elämään

2. Ensin napataan Oulu, sit kaapataan Porvoo

3. Kuuntele, älä kerro

4. Ystävyyden laulu

5. Minä rakastan sinua kuunkierron verran

6. Sateen syyskuu

7. Karuselli

8. Lyyrinen laulu

9. Nuku vielä hiukan

10. Leija

11. Orjanainen

12. Lumi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 2 vrk 19 h 5 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 2 vrk 19 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.