Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuusi kappaletta kovakantisia kirjoja jotka myyn yhteishintaan, ostajalle postikulut. Kuvailen kirjat ensimmäisen kuvaoksessa olevassa järjestyksessä edeten yläosasta alaosaan ja neljännessä kuvassa on kirjojen takakannet, ostajalle postikulut.

1. Laila Hietamies: Siellä jossakin. Runsas 522 sivuinen kovakantinen. Siisti kansi ja lukusivut. Kirjan kansipaperia on hieman takaosan alaosan reunasta teipattu . Painopaikka: Otavan Kirjapaino Oy Keuruu 2003.

2. Eeva Tikka: Palavat kuvat. Siistit lukusivut / kansi ja kansipaperikin kohtuusiisti tahraton . Romaani: Gummerus Oy Kirjapaino Jyväskylä 1988.

3. Dorothy Eeden : Miljonäärin tytär. Lukusivut siistit ja siisti nätti ruskea nahkakansi . Pientä kulumaa kansipaperin reunassa. Englantilainen alkuteos 1974. Kustannusosakeyhtiö Otavan painolaitokset Keuruu 1976.

4. Anne Lampinen: Kaunis Veera ja muita naislegendoja. Kovakantinen ja hyväkuntoinen. Painanut Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä 2006.

5. Leena - Maija Simonen : Ensimmäinen yö. Hyväkuntoinen kangaskantinen kansipapereilla. Wsoy:n graafiset laitokset Juva 1988.

6. Torbjörn Flygt : Alakynnessä. Kovakantinen siistit lukusivut sekä kansi ja siisti päälypaperi. Löysin paremman kirjan tilalle ja vaihdoin tekstityksen tähän samaan kohteeseen. Toisesta samanlaisesta kirjasta oli leikattu nimitiedot palanen tekstittömältä aloitussivulta  ja tämä kirja on nyt sitten parempi versio edellisestä kirjasta ja tämä on hyväkuntoinen. Ruotsalainen alkuteos Underdog. Torbjörn Flyght 2001 Nordets Förlag AB. WS Bookwell Oy Juva 2003.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 14:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.