Kuvaus

Kilttien kapina – Liisa Huhta & Rosa Meriläinen
Edita Publishing Oy 2008
233 sivua
Kovakantinen kirja

Kunto: siisti, ei merkintöjä


Kiltteys on positiivinen, hieno ja kaunis ominaisuus, mutta se saattaa myös kääntyä tekijäänsä vastaan ja olla ympäristölle rasittavaa. Kiltteys saattaa olla tottelevaisuutta ja kuuliaisuutta tai, jos oikein huonosti käy, pahantahtoista mielistelyä ja itsensä ylentämistä.

Teoksessa pohditaan kiltteyden syitä, lajeja ja seurauksia. Naiselle kiltteys saattaa olla ansa, jolla hän tekee itsensä ja tekemisensä näkymättömäksi ja itsestäänselvyydeksi. Hyvää tarkoittava kiltteys kääntyy monien naisten elämässä tottelevaisuudeksi, mikä johtaa siihen, että kiltit tytöt voivat pahoin ja kolmikymppiset pätkätyöläisnaiset palavat loppuun.

Rosa Meriläinen ja Liisa Huhta tekevät kirjassa näkyväksi näkymättömän kiltteyden ja antavat välineitä harjoitella tervettä tottelemattomuutta. Kirjaa varten on haastateltu eri-ikäisiä naisia, joiden tarinoiden avulla tuodaan esille erilaisia kiltteysteemoja työelämän, parisuhteen, äitiyden, talouden, ulkonäön, terveyden, seksuaalisuuden, kavereiden ja sukulaisten kautta.

Rosa Meriläinen on politiikan asiantuntija, joka kirjoittaa työkseen. Liisa Huhta on opettaja ja tutkija, joka työkseen edistää tasa-arvoa työpaikoilla. Molemmat ovat työuupumuksen kokeneita äitejä.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 8 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14 € Sulkeutuu 110 vrk 8 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.