Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn kuvassa olevan taideteoksen, jonka on kaivertanut ammattikaivertaja Roman Petrov, joka tunnetaan erityisesti mammutti- ja jääkaiverruksistaan. Hän myös opettaa Jakutian taideinstituutissa ja valmistaa komeita, ainutlaatuisia puukkojakin. Hänen töitään voi ihailla mm Metropolitan-museossa, Smithsonianissa ja Eremitaasin kokoelmissa.

Tämä työ on nimeltään Kepinveto. Kepinveto on perinteinen jakutialainen painimuoto. Tässä mammutin syöksyhampaasta tyrmistyttävän tarkasti kaiverretussa työssä toisistaan ottavat mittaa vanha ja uusi aika, kuten eri aikojen tyyliin kaiverretut hahmot kuvaavat. Modernia painijaa edustava hahmo on anatomisesti pökerryttävän taidokas.

Työn alustana oleva kappale on puuta ja se tulee tietysti työn mukaan. Työhön käytetty mammutin syöksyhammas on korkeinta laatua olevaa ikiroutasyöksyhammasta ja sen kiilto on huikaiseva. Työn koko mitattuna ilman alustaa on noin 14 x 7 x 6cm ja sen mukaan tulee kuvallinen aitoustodistus. Lisäksi työ on pohjalaputettu, kuten kuvista näkyy.

Ei loukkaavia huutokauppakeisaritarjouksia, kiitos.

Hakusanat:
Mammutti, mammutin, syöksyhammas, hammas, hammasfossiili, ikirouta, koriste, koriste-esine, veistos, mammuttiveistos, keppi, kepinveto, paini

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 000 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 13:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.