Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kuvien mukainen ja kuntoinen käyttämätön Tapio Wirkkalan puukko.Puukon pituus 21cm.Näitähän on kahta kokoa ja tämä on se suurempi puukko.Nykyään aika harvinainen löytää täysin käyttämättömänä eli tässä tilaisuus alan harrastajalle ostaa kotimainen design puukko,jonka arvo vain kasvaa ajan myötä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
345 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2024 12:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
7.5. klo 12:21

Ei ole keskustelupalsta, mutta jos esitän 100%:sti totta olevan kommentin, se ei oikeuta sinua eikä ketään muutakaan kirjoittamaan solvauksia! Toisaalta, kommenttisi paljasti selkeästi vikasi ihan näin yleiseen jakeluun!

muokattu 7.5. klo 12:48

Lue ID****** myyntiilmoitus ja kommentoi sitten jos on asiaa ilmoita samalla missä näitä sinun"uustuotanto wirkkaloita" on siellä mielikuvitusmaailmassasi, myynnissä käyn ostamassa ne kaikki.

6.5. klo 20:44

Minulla sattuu olemaan niitä Hackmanin puukkoja tuppineen 2 kpl. Ostettu Sorsakoskelta Hackmanin myymälästä 70-luvun alussa. Ne ovat antiikkia, Fiskarsin puukko ei vielä ole!

6.5. klo 23:25

Ei tämä ole mikään yleinen keskustelupaikka jos sinulla on yksinäinen olo niin vedä pussi päähän ja sammuta valot niin helpottaa.

6.5. klo 19:40

Tämähän on Fiskarsin uustuotantoa, se aito ja alkuperäinen ARVOKAS puukko on Hackmanin valmistama.

6.5. klo 20:33

Jos sulla ei riitä edes rahat tähän niin miten sitten siihen ARVOKKAASEEN? :=)
Ostele sinä vain niitä ritsoja,antiikki on aikuisille.