Kuvaus

[0517]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos elämänkertojen / malli- ja Missimaailman ystäville.

Kati Lepistö & Leeni Peltonen: SILMÄNRÄPÄYS

Koskettava tositarina nuoren naisen elämän mullistaneesta vammautumisesta ja uuden elämän löytymisestä 

Mikkeliläistyttö Kati Lepistö toteutti unelmaansa valokuvamallina Los Angelesissa, kun kaikki yksitoista vuotta sitten romahti: aivorungon infarkti tuhosi täysin hänen liikunta- ja puhekykynsä, vain hänen silmäluomensa liikkuivat. 

Kuntoutuksen ansiosta nykyään 31-vuotias Kati pystyy istumaan pyörätuolissa, kääntämään hiukan päätään sekä ilmaisemaan ajatuksiaan ja tunteitaan muun muassa tietokoneen erikoisvalmisteisen kirjoitusohjelman avulla. 

Kati Lepistön yhdessä Kotilieden päätoimittajan Leeni Peltosen kanssa työstämä uskomaton selviytymistarina perustuu Katin päiväkirjoihin sekä hänen läheistensä muistiinpanoihin. Järkyttävästä kohtalostaan huolimatta Kati Lepistö on täynnä elämää ja uskoa tulevaisuuteen: hän matkustaa, tapaa ystäviään, rakastuu, opiskelee, shoppailee ja aina välillä laihduttaa.

”Käpylän kuntoutuskeskuksesta soitettiin ja tarjottiin mielenkiintoiselta kuulostavaa juttuaihetta. Nuori valokuvamallityttö on sairastunut johonkin kauheaan tautiin, ei pysty enää puhumaan eikä liikkumaan. Siitä voisi saada koskettavan jutun.”

Ainekset ainakin kuulostivat hyviltä: nuori kaunis nainen, tuntematon sairaus, traaginen kohtalo. Päätimme tehdä jutun, vaikka Suomen Kuvalehti ei skandaaleja haeskellutkaan. Tässä tuntui kuitenkin olevan aihetta sekä vakavaan että inhimillisesti kiinnostavaan juttuun.

   – Leeni Peltonen

”Katin elämä on kaunis oodi ihmisen sietokyvylle.”
  - Emilia Lahti

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2006


VOITTO HUUTO ja  PK.  3.20e -> TILILLE ja SETTIÄ POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 15 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 107 vrk 15 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.