Kuvaus

Ilta-Sanomien lööppi Kari Tapion kuolinuutisen saavuttua 8.12.2010.

”Kari Tapio kuoli yllättäen”

Kari Tapio (1945-2010) oli iskelmälaulaja, joka ei esittelyjä kaipaa. Kaikki suomalaiset tietävät hänet ja laulun ”Olen suomalainen”. Kari Tapio jätti pysyvän jäljen suomalaiseen musiikkihistoriaan.

Tästä kappale suomalaista musiikkihistoriaa.

Tästäkin jo kohta 14 vuotta aikaa.

Kuvassa näkyvät käsipainot eivät kuulu kauppaan.

Postikulut ostajalle.

Huutopakettina Matkahuollon kautta 6,85 euroa, jolloin saat seurantakoodin lähetyksellesi. Turvallisempi kuin Posti. Toki voin lähettää myös millä tavalla haluat ostajan laskuun. Taitettuna tulee kirjeessä, mutta silloin tähän jää jäljet taitteista. Tai sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa ettei tuote ole kuitenkaan uusi, joten pientä kulumaa voi tämän ikäisessä esineessä olla, minkä hyväksyt huutaessasi, mutta kaikin puolin siisti keräilykappale tämä minun mielestäni on. Olen yrittänyt listata tässä kaikki mahdolliset puutteet mahdollisimman täsmällisesti ja totuudenmukaisesti, mutta en minä tästä mitään mainittavaa löydä. Katso kuvat huolellisesti.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä 2 muutakin Kari Tapion kuolemaan liittyvää lööppiä. Tulevat samoilla postikuluilla.

Hakusanoja: Kari Tapio, lööppi, Ilta-Sanomat, iskelmä, iskelmälaulaja, iskelmätähti, laulaja, country, kantri, musiikki, kuolinuutinen, kuolema, Klabbi, Olen suomalainen, esiintyjä, 2010.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 17 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 13 vrk 17 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.