Kuvaus

Tuotteen Kangasmaski / Kasvomaski Musta kuvaus


Kangasmaski / Kasvomaski Musta on käytännöllinen ja monikäyttöinen kasvomaski, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Tämä kangasmaski on suunniteltu suojaamaan käyttäjäänsä ilmassa leviäviltä pisaroilta ja pölyltä.

Kangasmaski / Kasvomaski Musta on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä materiaalista, joka takaa mukavuuden koko päivän ajaksi. Maskin musta väri sopii monenlaisiin asukokonaisuuksiin ja maski on helppo yhdistää eri asuihin.

Kangasmaski / Kasvomaski Musta on helppo laittaa päälle ja se istuu hyvin kasvoille. Maskin päässä olevat nauhat ovat joustavat, joten maski on helppo sovittaa juuri sinun kasvoillesi sopivaksi. Kangasmaski on myös konepestävä ja uudelleen käytettävä.

Jos haluat suojata itsesi ja muita ilmassa leviäviltä pisaroilta ja pölyltä, hanki kätevä Kangasmaski / Kasvomaski Musta ja pidä kasvosi suojattuina ja mukavina koko päivän ajan.

Pestävä, uudelleenkäytettävä kangasmaski. Antaa osittaisen suojan käyttäjälleen ja lähikontakteille pisaratartunnoilta. Miellyttävä käyttää elastaanin antaman joustavuuden vuoksi. Kangasmaskeja tarvitaan useampia. Osa on käytössä, osa pesussa.

Mustan kangasmaskin lisätiedot

  • Polyester 80%, elastaani (Spandex) 20%
  • 2-kerroksinen rakenne
  • Kirjopesu 60 asteessa
  • Yksittäispakattu
  • Suosituin kangasmaskimalli
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 9 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.