Kuvaus

Lämpimän punainen kangas, pituus 220 cm, leveys 140 cm. Leikattu suoraan pakalta, messu somisteena käväissyt. Laatu himmeä pintainen polyestertyylinen, ei rispaannu, pinta sileä, ei rypisty helposti. Kankaita on neljä kappaletta samaa kokoa, tämä hinta koskee yhtä kangasta.

Vaatekaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä tuotteita ja vaatteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Kerran käytetty. Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja.

Avainsanoja: maalaisromanttinen, tilda, boheemi, klassinen, joulunpunainen

Katso myös muut tuotteeni, Englantilaisten sisustustalojen sisustuskankaita ja sisustuskangas näytekirjoja suunnittelijalle, sisustajalle, sisustus silkkiä, Sarikangas kokeile myös verhoiksi ja pöytäliinoiksi, tapettia, bordia. Ompelijalle... tuunaa, askartelu, sisustus, torkkupeite ja verhokangas sama sarjaa, verhoja,  joulun punaista kangasta kulta tehostein, laadukas tunnetun Englantilaisen sisustustalo Osborne&Littlen sisustuskangas -useita, verhoja, pöytäliinoja, tekstiilejät,  Designer Guild, Laura Ashley, Burberry

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 88 vrk 17 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.