Kuvaus

Tuotteen Kananmunan keittosarja kuvaus


Zestaw do gotowania jajek

Tämä Zestaw do gotowania jajek on täydellinen apuväline jokaiselle keittiöön! Unohda vaikeudet ja epäonnistumiset kananmunien keittämisessä – tämä käytännöllinen keittiötarvike tekee siitä huomattavasti helpompaa ja hauskempaa.

Zestaw do gotowania jajek sisältää seuraavat ominaisuudet ja edut:

  • 1. Monitoiminnallinen: Tämä zestaw toimii monitoimisena keittiövälineenä, jolla voit keittää jopa 7 munaa samanaikaisesti. Säästä aikaa ja energiaa, kun valmistat aamiaisen tai välipalan.
  • 2. Helppokäyttöinen: Zestawin avulla voit valita haluamasi kypsyyden pehmeän, keskikovan tai kovan välillä. Säädettävät kypsennysajat varmistavat aina täydelliset munat, juuri niin kuin haluat.
  • 3. Turvallinen ja kestävä: Valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä materiaalista, tämä zestaw tarjoaa turvallisen ja luotettavan käyttökokemuksen. Voit luottaa siihen, että se kestää pitkään ja vastaa kaikkiin keittiötarpeisiisi.

Osta Zestaw do gotowania jajek tänään ja nauti helposta ja täydellisestä kananmunien keittämisestä. Tämä kätevä keittiöapuväline tekee keittiössäsi kokkaamisen mukavammaksi ja säästää arvokasta aikaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 10 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.