Kuvaus

Tuotteen Kambukka Olympus 500 ml thermal mug - Blue Moon kuvaus


Kambukka Olympus 500 ml lämpömuki - Blue Moon

Tervetuloa Kambukka Olympuksen maailmaan! Tämä upea lämpömuki on täydellinen kumppani pitämään juomasi kuumana tai kylmänä pitkän päivän aikana. Sen tyylikäs muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille matkaajille ja aktiivisille ihmisille.

Pysyvä lämpötila

Tämä lämpömuki pitää juomasi halutussa lämpötilassa pitkään, joten voit nauttia kuumasta kahvista tai viileästä vedestä missä tahansa oletkin. Se on varustettu eristetyllä kaksoisseinämällä ja vakuumitiivisteellä, jotka takaavat optimaalisen lämmön säilymisen.

Kätevä käyttö

Kambukka Olympuksen mukana tulee kierrekorkki, jossa on kätevä painike, joka avaa ja sulkee kannen yhdellä napautuksella. Voit juoda suoraan mukista sen suuren tilavuuden ansiosta tai käyttää integroitua juomanauhaa helpottamaan juomista liikkeellä ollessasi.

Kestävä ja turvallinen

Tämä termosmuki on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka kestää kolhuja ja pitkäaikaista käyttöä. Se on myös BPA-vapaa, mikä tekee siitä turvallisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

Tyylikäs ulkonäkö

Kambukka Olympuksen Blue Moon -väri antaa sille modernin ja tyylikkään ilmeen. Se sopii täydellisesti niin työmatkoille, retkille kuin kuntosalillekin.

Valitse Kambukka Olympus 500 ml lämpömuki ja nauti juomistasi täydellisellä lämmö

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 6 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.