Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Kaislikossa suhisee / The Wind in the Willows - Special Edition (DVD) uusi ja muoveissa *

Suosio on taattu, kun MONTY PYTHON -ryhmä tekee oman versionsa tästä klassisesta kertomuksesta. Valmistaudu hurjaan menoon maalla herra Rupikonnan, Rotan, Myyrän, Mäyrän ja heidän ystäviensä kanssa.

Rupikonnan mieltymys uusimpiin urheiluautoihin uhkaa syöstä koko joenvarren kaaokseen. Samalla näädät punovat salakavalia juonia muuttaakseen Konnankartanon jättiläismäiseksi koiranruokatehtaaksi.

Edessä on näin vääjäämättä ankara taistelu Rupikonnan ja hänen ystäviensä käydessä näätiä vastaan kiihkeässä nujakassa, jossa mikä tahansa on sallittua – kirjaimellisesti.

KAISLIKOSSA SUHISEE on täpötäynnä hillittömän hauskoja hahmoja, nokkelia sutkauksia ja mukaansatempaavia lauluja, joten se on aivan yhtä nautittava elämys kuin sen innoituksena ollut klassikko.

Maan mainiot Steve Coogan, Eric Idle ja Terry Jones vievät sinut tälle veitikkamaiselle ja loputtoman hauskalle vuoristoradalle yhdessä John Cleesen, Steven Fryn, Michael Palinin, Julia Sawahlan ja Victoria Woodin kaltaisten tuttujen kasvojen kanssa.

Ohjaus: Terry Jones

Pääosissa: John Cleese, Michael Palin, Eric Idle, Terry Jones, Stephen Fry, Anthony Sher, Steve Coogan, Robert Bathurst, Nigel Planer, Nicol Williamson, Bernard Hill, Julia Sawalha, Antony Sher, Victoria Wood, Don Henderson, Richard James

Valmistusvuosi: 1996

Kesto: 1 h 24 min

Bonukset

  • Ohjaajan kommentit
  • Dokumentteja
  • "Go Wild in the Country" - Näin tehtiin "Kaislikossa suhisee"
  • Yhteislauluja
  • Trailereita
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 6 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 18 vrk 6 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.