Kuvaus

Rikkaan arjen allakka

"Tämä teos on tarkoitettu niille lukijoille, joilla on runsaasti aikaa kotipiirissä, vapaa-ajan asunnolla, metsissä ja rannoilla. Suuri osa kansalaisista on hukannut perustiedot luonnosta ja raaka-aineista. Kovin moni ei osaa enää sytyttää uunia tai nuotiota.

Kai Linnilä ja Seppo Saraspää ovat sommitelleet puuhakirjan niille, jotka viettävät aikaa maalla. Ihmiset elävät mökillä ympäri vuoden tai osa-aikaisesti viikonloput ja lomat. Jotkut lähtevät maalle vain muutamaksi viikoksi.

Tämä on kokeilijan ja keksijän kirja, virikeaapinen tai pitkän illan lukemisto.

Älköön näennäisen miehinen näkökulma säikyttäkö naislukijoita. Punainen tupa ja erämaa kertoo puhtaasta ja perinteellisestä ruoanlaitosta. Tekijät jakavat tietoja ja pikkuniksejä, jotka eivät katso ikään tai sukupuoleen.

Kirjoittajat uskovat, että autoilevalla keski-ikäisellä naisella on suurempi todennäköisyys osua riistaan - jänikseen, peuraan tai hirveen - kuin monella asetta kantavalla metsämiehellä. Kolarieläin ei paljon maksa. Siksi jokaisen on hyvä tietää, mitä ruholle tehdään.

Tätä kirjaa lukevat omavaraistalouden kannattajat, ahkerat ja joutilaat lomailijat, metsästäjät ja kalastajat, sienestäjät ja marjastajat. Erikseen suosittelemme teostamme kokkaajille, jotka ostavat raaka-aineet turuilta ja toreilta; kauppa tarjoaa nykyisin monipuolisesti vanhanaikaisia maan, ilman ja veden antimia." [takakansi]

 

Tammi 2001, 2. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 8 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 65 vrk 8 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.