Kuvaus

k, Tess Gerritsen: Lapsen sydän

Arvostetun sairaalan kulissien takana kirurgit käyvät kauppaa ihmishengillä… Koskettavan todenmakuinen trilleri katulapsosta kansainvälisen elinkaupan uhreina.

Apulaislääkäri Abby DiMatteo on rehkinyt ympäripyöreitä päiviä saadakseen kirurgin paikan; nyt tarjolla on pääsy arvovaltaiseen elinsiirtoryhmään. Mutta kun auto-onnettomuuden uhrin sydäntä ollaan siirtämässä ohi jonon rikkaalle yksityispotilaalle, Abby tekee päätöksen, joka uhkaa tuhota koko lupaavan uran: hän antaa sydämen kuolemaisillaan olevalle teini-ikäiselle pojalle. Abbyn helpotukseksi upporikkaan Victor Vossin vaimolle löytyy nopeasti uusi sydän. Luovuttajasta ei kuitenkaan löydy mitään tietoja. Keneltä Nina Voss sai sydämensä?

Samaan aikaan Riikasta matkaa laiva kohti Amerikkaan mukanaan joukko katulapsia, joille on luvattu uusi koti valtameren takaa. Haluaako joku todella adoptoida minut, yksikätisen pojan, miettii yksitoistavuotias Jakov. Entä miksi alukselle laskeutuu useana yönä helikopteri, ja aamulla joku lapsista on kadonnut? Onko perheillä niin kiire saada lapsi luokseen?

Abby huomaa elinsiirtoihin liittyvän outoja kuolemantapauksia ja äkkirikastumisia. Kaikki eivät kuitenkaan pidä hänen paljastuksistaan. Joku on päättänyt antaa opetuksen – ja tehdä sen kauheimmalla mahdollisella tavalla.



Yhdysvaltalais-kiinalainen Tess Gerritsen (s. 1953) on koulutukseltaan sisätautilääkäri. Kirjoittamisen hän aloitti ollessaan äitiyslomalla lääkärintyöstään. Esikoisteos romanttinen jännäri Call After Midnight ilmestyi vuonna 1987, jonka jälkeen Gerritsen julkaisi vielä kahdeksan muuta viihderomaania. Kansainväliseen menestykseen Gerritsen nousi sairaalajännäreillään, joista ensimmäinen Harvest ilmestyi vuonna 1996 (Lapsen sydän, 1996 Otava).

Gerritsenin teoksia on julkaistu yli 30 kielellä ja niitä on myyty yli 15 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Myös Suomessa Gerritsen on ollut bestseller-listojen kärjessä jo yli kymmenen vuotta. Tess Gerritsen työskentelee vapaana kirjailijana ja asuu Mainessa.

Harvest / Tess Gerritsen
suomentanut Annika Eräpuro

ISBN 951-643-487-8
Keuruu : Otava 1996
367 s. ; 22 cm

Suuri Suomalainen Kirjakerho 1996

jännityskirjallisuus sairaalat lääkärit elimensiirto sydän katulapset sairaala


Uudenveroinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Päällyspaperin reunassa hieman rosoisuutta selkämyksen yläreunassa.

Painoa 394 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan kohtuuhyvin suojattuna isossa Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 12 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,20 € Sulkeutuu 58 vrk 12 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.