Kuvaus

k, Leena Parkkinen: Sinun jälkeesi, Max

Max ja Isaac syntyvät Saksassa siamilaisina kaksosina. He jakavat kaiken paitsi luonteen. Kuusikymmentäkahdeksan vuotta he heräävät samasta vuoteesta, ajavat partansa samalla veitsellä ja rakastavat samoja naisia. Elämä heittää heidät kauppatavaraksi, kiertäviksi kummajaisiksi ja ihailluiksi taiteilijoiksi. Värikylläinen tarina kuljettaa veljekset sirkusmaailmasta pariisilaisiin kabareihin, bordellien takahuoneista porvoolaiseen huvilaan.

Myös 20. vuosisadan alun Helsinki näyttäytyy kieltolakeineen ja vapaudenjanoisine ihmisineen. Max juhlii ja tupakoi Isaacinkin pään kipeäksi. Vuonna 1968 he palaavat Helsinkiin, muistellakseen menneitä ja kohdatakseen uudelleen elämänsä naisen. Hurmaavan kamala Iris on 40 vuotta aiemmin poiminut heille alushameen täyteen omenoita ja aiheuttanut varsinkin Isaacin sydämelle enemmän kuin tarpeeksi tykytyksiä.

Leena Parkkisen lumoava esikoisromaani sukeltaa keskelle kuohuvaa Eurooppaa. Se on poikkeuksellinen selviytymistarina normaalin maailman reunoilla eläjistä, toiseudesta ja rakkauden etsinnästä. Siitä miltä tuntuu jaettu yksinäisyys.

Teos 2009
Gummerus, Jyväskylä, 2009, 1. painos
311, [1] sivua ; 22 cm
ISBN: 978-951-851-205-2 nidottu

Isaac & Max, fikt. hahmoja

psykologiset romaanit / onneton rakkaus / sotienvälinen aika

aikakausiromaanit esikoisteokset erilaisuus toiseus yksinäisyys hyväksikäyttö dekadenssi kaksoset sirkukset kaupungit Helsinki 1920-luku 1930-luku Saksa

Lähes uudenveroinen pehmeäkantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja, takakansi ja selkämys valkoisia ilman tekstiä. Kirja lienee kriitikoille jaettava arvostelukappale kansitekstistä päätellen. Kansissa ohutta hiusnaarmua.

Painoa 322 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna isossa Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 6 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,20 € Sulkeutuu 64 vrk 6 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.