Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Jukka Wuolio: PALLOPELIT. 1984 WSOY Liikuntaoppaat 1. 312-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, kannen ja esilehden välisen lehden yläreunasta repäisty pala (aikaisemman omistajan nimi), muuten täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Pallopelit (1984). Pelkistetyt pallopelisäännöt opettajien ja harrastajien käyttöön. Pallopelit ovat sääntöjen säätelemää toimintaa, joka ei avaudu ilman ponnistelua ja harjoittelua. Sääntöjen tunteminen, niiden kehityksen ja niissä tapahtuvien muutosten seuraaminen on jokaiselle pelaajalle välttämätöntä. Tunnettu ja tunnustettu palloilun asiantuntija, lehtori Jukka Wuolio Jyväskylän yliopistosta, on koonnut yleisimpien meillä pelattujen pelien ajanmukaiset säännöt yksiin kansiin. Aikaisemmin pallopelien säännöt ovat ilmestyneet kahtena kirjana rajan kulkiessa joukkuepelien ja yksilöpelien välissä. Koska säännöt edelleen ovat yksinkertaisessa ja pelkistetyssä muodossa, on kirja käyttökelpoinen jokaisen harrastajapelaajankin tarpeisiin.

Jukka Wuolio (s. 1927 Tampere - 2001 Jyväskylä) pelasi jääkiekkoa vuodesta 1944 Tampereen Ilveksen joukkueessa ollen mukana voittamassa viisi SM-kultaa. Vuoteen 1956 jatkuneella peliurallaan niin MM-kisoihin kuin olympia-joukkueeseenkin yltänyt Wuolio opiskeli voimistelunopettajaksi ja eteni akateemisella urallaan Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan lehtoriksi. jukka Wuolio kirjoitti ensimmäisen suomalaisen jääkiekko-oppaan Jääkiekko (1950) sekä viisi Pallopelit-kirjaa: Pallopelit 1: Pelkistetyt säännöt ja pelien ohjaus (1967; koripallo, käsipallo, lentopallo, jalkapallo, pesäpallo, salamapallo, jääpallo), Pallopelit 2: Pelkistetyt säännöt ja pelien ohjaus (1969; keilailu, bowls, curling, kyykkä, golf, pienoisgolf, biljardi, kroketti, tennis, paddletennis, pöytätennis, sulkapallo, indiaca, squash), Pallopelit 3: Palloleikkejä, harjoituksia ja viitepelejä (1970), Pallopelit 4: Harjoitusmuotoja ja -muodostelmia (1973) ja Pallopelit 5; Palloleikeillä taitavaksi (1978), jotka ilmestyivät myös yhtenä teoksena Pallopelit (1984).

 

2. R. B. Hawkey: SQUASH. Piirrokset: Ingvar Erlström. Kuvitetusta ruotsinkielisestä laitoksesta Spela Squash suomentanut Aarne Valpola. 1976 WSOY, Urheiluoppaita 18. 141-sivuinen sidottu kirja, kirjaston poisto, kannet muovitettu, ehjä ja siisti, kirjaston merkinnät mutta ei lukijoiden merkintöjä.

Squash (1976) on ensimmäinen täydellinen squashin opas suomen kielellä. Se sopii yhtä hyvin aloittelevalle kuin squashin salaisuuksiin perehtyneelle. Se opettaa juurta jaksain oikean lyöntitekniikan, taktiikan ja strategian sekä oikeat harjoitusmenetelmät. Oppaan pohjana on amerikkalaisen asiantuntijan R. B. Hawkeyn paljon käytetyt squash-kirjat Your book of squash ja Improving your squash.

”Squash on kaikista pallopeleistä energiaa vaativin, kuntoilun kannalta vailla vertaa. Sitä paitsi se on tavattoman hauska peli. Siinä jo kaksi hyvää syytä liittyä squashin harrastajien nopeasti kasvavaan joukkoon.”  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 23 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 53 vrk 23 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.