Tuote on myyty käyttäjälle UurasKurppa hintaan 6 €

Kuvaus

Jukka Tolonen (1952 Helsinki) on kitaristi ja säveltäjä, tätä nykyä enemmän laulaja ja pianisti. Tolonen on tehnyt kitaristina mittavan uran ja esiintynyt monien kansainvälisesti menestyneiden muusikoiden kanssa.

Häntä pidetään Albert Järvisen ohella yhtenä ensimmäisistä suomalaisista kansainvälisen tason rock-kitaristeista. Tolonen on uransa aikana soittanut useissa kokoonpanoissa monentyylistä musiikkia, kuten jazzia, rockia, reggaeta, flamencoa ja iskelmää. Lisäksi hän on toiminut enimmäkseen säveltäjänä mutta on tehnyt muutamia sanoituksia.

Jouduttuaan vankilaan ja tultuaan siellä uskoon hän on levyttänyt hengellistä musiikkia, kuten tämä myynnissä oleva, v. 2011 ilmestynyt JUUDAN LEIJONA.

Se on hänen henkilökohtainen vahva todistuksensa huumesekoilujen ja vankilaan johtaneiden tapahtumien jälkeen vankilassa tapahtuneesta uskoontulosta. Levylle on koottu virret, joita hän soitti sellissään katuessaan tekojaan. Mukana levyllä on myös toinen legendaarinen kitaristi Markus ”Marzi” Nyman, joka toimii Jukan sormina, hänen omien sormiensa kärsiessä nivelrikosta. Jukka keskittyykin levyllä laulaen tulkitsemaan koruttomasti lauluja, jotka johdattivat hänen Jumalan ja uuden mahdollisuuden luo.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros, other countries 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappelelista

1. Virsi 287 ja 349 – Oi Herra kuinka jouduinkaan näin kauas poluiltasi
2. Virsi 477 – On Jumalassa turvani
3. Virsi 310 – Herra Jeesus kun täällä vain kanssamme on
4. Virsi 375 – Kun Herra hoitaa, paimentaa
5. Virsi 524 – Kun päivän työ on päättynyt
6. Virsi 398 – Oi tulkaa työtätekevät
7. Virsi 48 – Tänään jälleen Herran kansan kiitosvirsi viritköön
8. Virsi 394 – Minua tutkit Herrani ja tiedät kaikki tekoni
9. Virsi 382 – Sinuhun turvaan Jumala
10. Virsi 270 – Enkö Herraa Jumalaani riemuvirsin kiittäisi
11. Virsi 400 – Voi niitä, jotka etsivät vain omaa parastansa
12. Virsi 549 – Isämme, kiitos päivästä

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.3.2024 17:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.