Kuvaus

TEKIJÄ: Rautio, Jukka ; Leppänen, Marko ; Mikola, JP
TEOKSEN NIMI: Laukauksia 2015-2016 : liigakausi 2015-2016 kuvina (UUSI)

Sidostyyppi: Sidottu, kuvakannet & kansipaperi (kovakantinen)
Teoksen kuntoluokitus: K5 (uusi)
ISBN: 9789526839219
Kustantaja: Emu Kustannus
Painovuosi: 2016
Painos: 1
Kieli: suomi
Sivumäärä: 117
Teoksen mitat: korkeus: 216 mm, leveys: 256 mm, paksuus: 13 mm, paino: 714 g
Asiasanoja: kuvateokset, historia, jääkiekko, jääkiekkoilijat, joukkueet (urheilu), urheiluliigat, urheilu- ja liikuntaseurat, liiga, jääkiekkoseurat, SM-liiga

Muuta: Erikoiskappale Tappara-aiheisilla kansipapereilla. Kansipaperien alla kirjasarjalle tyypilliset tummasävyisemmät kuvakannet

Esittelyteksti: Tappara kirkasti kolme peräkkäistä hopeaansa mestaruudeksi. Pettymykset olivat jalostaneet voitontahdon valtavaksi. Kultajuhlat olivat komeat, pelillinen matka Keskustorin kansanjuhlaan värikäs. Suomi-kiekon superlupaukset ja kaksi nuorten maailmanmestaruutta antoivat lisähohtoa myös liigakaudelle. Patrik Laineen loistava laukaus, Sebastian Ahon säkenöivä peliäly, Jesse Puljujärven päättäväinen ratkaisuhalukkuus, Aleksi Saarelan maalivainu vetivät väkeä katsomoihin. Yksilöt erottuivat, yleisö innostui. Myös joukkuepelin kiihkeys veti puoleensa. KooKoon väkevä paluu pääsarjaan kasvatti joukkuemäärän 15:een. Dramatiikkaakin oli tarjolla. Kausi jäi Bluesin liigahistorian viimeiseksi. Playoffeissa lensivät kipinät. Seurahistorian ensimmäinen runkosarjavoitto antoi HIFK:lle vahvan pelillisen itseluottamuksen. Kahden edelliskauden mestari Kärpät puolusti asemiaan kynsin hampain. JYP vääntäytyi jälleen välieriin. Lukko yritti nujertaa oranssia mörköään, mutta Tappara oli neljännen kerran väkevämpi. Kirvesrintojen vire rakentui kolmella hopeakaudella selkäytimiin iskostuneen pelisysteemin ja valtavan voitontahdon varaan. Laukauksia-valokuvateos palauttaa kauden ilot ja surut mieliin jo yhdeksättä kertaa. Tamperelaisen Jukka Raution komeat kuvat kertovat monta unohtumatonta tarinaa. Suomen johtava kiekkokuvaaja on tottunut olemaan siellä, missä tähdet syntyvät, laidat ryskyvät ja kipinät sinkoilevat. Kiekkotoimittajat JP Mikola ja Marko Leppänen tiivistivät tarinoista tärkeimmät ja palauttivat kiivaan kiekkokauden kohokohdat vielä kerran keskipisteeseen.

TOIMITUSKULU: Toimituskululuokan C mukaan (ks. luokkakohtaiset hinnat sopimusehdoista). Toimitamme niin monta tuotetta kuin haluat toimituskululuokan D hinnalla. Ulkomaille tilatessasi kysy erikseen postikulu.

Tutustu myös verkkokauppaamme www.finlandiakirja.fi, missä on saatavilla koko valikoimamme nopealla toimituksella. Toimitustapoina Posti, Schenker, Budbee ja Matkahuolto. Myös kotiinkuljetukset. Voit tilata suoraan verkko- ja korttimaksulla, laskulla, mobiilimaksulla, erämaksulla tai PayPalilla. Lahjoitamme jokaisesta verkkokaupastamme ostetusta tuotteesta 10 snt Mannerheimin Lastensuojeluliiton työlle lasten ja nuorten hyväksi. We ship all over the world!

Me myös ostamme kirjoja koko Suomesta kotoa noudettuna.

Katso myyjän muut saman tuoteryhmän kohteet
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


13 €
Sulkeutuu 11 vrk 7 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13 € Sulkeutuu 11 vrk 7 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.