Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvien tummanvihreä/maastonvihreä aikuisten Jopo. Pyörä on erinomaisessa kunnossa. Maalipinta on loistavasti säilynyt, ja siinä on vain joitain todella pieniä käytön jälkiä.

Pyörän jalkajarrut toimivat erinomaisesti, samoin kuin useamman käyttömoodin omaava led-lamppu, joka on kauppaan kuuluva lisävaruste ja erinomainen ajovalo ohjaustankoon kiinnitettynä. Pyörässä on lisäksi toimiva jalustin, tavarateline takana, ja pyörän penkki on vasta uusittu, eli penkki on kirjaimellisesti uusi ja vielä kokonaan käyttämätön. Ainoa pientä huoltoa kaipaava asia on renkaat, jotka täytyy pumpata täyteen. Niistä on ajan kanssa ilma päässyt tyhjenemään lähes kokonaan.

Se, että renkaat täytyy pumpata on ainoa haittapuoli mitä tästä Joposta löydän. Pyörä on todella tyylikästä Helkaman retro-designia, ja maastonvihreä väritya sopii sille erinomaisesti.

Myyn Jopon tarpeettomana hintapyyntönä 175€, joka on todella edullinen hinta näin hyvin säilyneestä ja hyväkuntoisesta Joposta. Tästä nopein halukas saa itselleen ajattoman tyylikkään, ja yksinkertaisen mutta laadukkaan kotimaista tuotantoa olevan kaupunkipyörän. Hintapyynnön edullisuus huomioon ottaen tarjolla on erinomaisen hinta-laatusuhteen löytö.

Pyörän kaupat ja luovutus onnistuu helpoiten noutamalla se luotani Oulun kantakaupunkialueella. Maksutapana käy mieluiten käteinen. Jos ostaja kuitenkin löytyy jostain kauempaa pidemmän välimatkan päästä Oulusta, niin muita toimituskeinoja voidaan harkita tilanteen mukaan. Tällöin myös maksutavan suhteen löytyy joustavuutta, ja esimerkiksi tilisiirto voi tulla kyseeseen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 9:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.