Kuvaus

Kuvanmukainen, HYVÃSSà iskussa oleva (omiste, yliviivattu) opus.


John O`Farrell: Parasta miehelle

"Posketon kaksoiselämän kuvaus 2000-luvun sitoutumiskammoisille!

Patalaiska 32-vuotias mainossäveltäjä ja perheenisä Michael Adams oli aina kuvitellut, että nuoruus ja vapaus jatkuisivat ikuisesti. Mutta kun vauva syntyy, koti muuttuu vankilaksi. Jokainen vanki unelmoi paosta, niin myös Michael. Onneksi hän tietää mikä on parasta miehelle.

Michael vuokraa itselleen niin kutsutun työhuoneen. Poikamieskämpässä hän voi häiriintymättä harrastaa tärkeinä pitämiään asioita, kuten pitkiä yöunia, löhöilyä ja oluenjuontia. Ja mikä parasta, viikonloppuisin perhe saa nauttia todellisesta laatuajasta maailman parhaan isän seurassa!

Edes kämppäkaverit eivät tiedä, että vain puolen tunnin metromatkan päässä Michaelilla on vaimo ja kaksi lasta, jotka uskovat miehen paahtavan yötä päivää hulluna töitä perheensä hyvinvoinnin eteen.

Mutta valhe on sikiö. Kun se kasvaa tarpeeksi isoksi, sen on pakko tulla ulos. Michael onnistuu viettämään kaksi vuotta auvoisaa kaksoiselämäänsä, ennen kuin alkaa tuntea supistuksia.

Kipulääkitystä on kuitenkin turha odottaa, kun kätilönä toimivat vaimo ja pankinjohtaja.

Kirjailija John O' Farrelilla on silmää lapsiperheen elämän tragikoomisille yksityiskohdille. Romaanissaan Parasta miehelle tv-käsikirjoittaja ja entinen sketsinikkari kuvaa kutkuttavasti arjen hullunmyllyä sekä mieheksi ja isäksi kasvamisen vaikeutta."

Suomentanut Markku Päkkilä

Kansi: Joel Melasniemi

OTAVA

 1. painos
Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2001

VOITTOHUUTO ja PK. 3.30e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 63 vrk 17 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 63 vrk 17 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.