Kuvaus

Tässä samassa paketissa huippukuntoisena kaikki kolme 1969-1970 julkaistua Jätti-lehteä. Mikäli koko paketti ei mene kaupaksi, niin voit tehdä tarjouksia yksittäisistä lehdistä alla löytävän mailin kautta.

Jätti 1 1969 - Hienokuntoinen lehti, jossa aavistus kaartumista ja kulumaa selkämyksessä.
Jätti 1 1970 - Täysin sileä ja suora lehti, joka antaa uudenveroisen vaikutuksen. Mutta lähemmin tarkatelussa huomaa päädyssä aivan marginaalista kulumaa ja takakannen yläkulmassa kevyt taitos
Jätti 2 1970 - Täysin sileä ja suora lehti, joka antaa uudenveroisen vaikutuksen. Mutta lähemmin tarkatessa huomaa kansissa aavistuksen tummumaa ja marginaalista likaa ja takanannen ulkoreunassa kaksi noin 1mm repeämää.

Näin hyväkuntoisina näiden lehtien löytäminen on erittäin harvinainen tapahtuma, joten tässä poikkeuksellinen mahdollisuus kaikille Batman ja Teräsmies - keräilijöille. Paketin lähtöhinta on varsin korkea, mutta lehtien kunto antaa kyllä hinnalle vastineen.

Minulla on samanaikaisesti myynnissä myös hyväkuntoiset Batman ja Leppakomies-lehdet vuosiltä 1966-1970 Jätti-lehdet ja Kuvajulkaisujen Teräsmies/Teräspoika-lehdet samalta aikajaksolta.

Koska kuntoluokittelu on aina vähän subjektiivista, niin vakavissaan oleville ostajaehdokkaille järjestyy myös mahdollisuus päästä katsomaan lehdet Helsingissä ennen päätöksen/huudon tekemistä. Ota yhteyttä jättämällä viesti kommentti-kenttään, huudon yksityisviestillä tai laittamalla mailia: juha.keskinen@gmail.com . Voit myös kysyä maililla lisätietoja lehdistä.

Lehdet tulevat Mylar-muoveissa, jotka ovat tarkoitettu pitkäaikaiseen säilytykseen ja ovat selkeästi parempaa laatua ja kirkkaampia kuin Suomen antikvariaattien myymät polypropepleenipussit.

Hakusanat: Superman, DC, Teräsmies, Teräspoika, Superboy, Kuvajulkaisut; Batman, Lepakkomies, Robin, UK lehti, SK lehdet, keräily, Jätti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
990 €
Sulkeutuu 1 vrk 50 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 990 € Sulkeutuu 1 vrk 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.