Kuvaus

Itsensä johtamisen todellisuudet

"TERVETULOA VAPAUTEEN!

Vapaus! haastaa sinut murtamaan kahleesi, lopettamaan pakottamisen ja astumaan aidosti vapaiden ihmisten ihmeelliseen maailmaan!

Vapaus on jokaisen lopullinen päämäärä. Todellinen vapaus on myös ehto elämän arvokkaimmille asioille - rakkaudelle, luovuudelle ja onnellisuudelle.

Vapauden esteitä ovat sokea usko tehokkuuteen ja harhoissa eläminen. Tie orjuudesta vapauteen kulkee irtipäästämisen, itsensä johtamisen ja mielen valmentamisen kautta.

Vapaus! on Jari Sarasvuon tärkein työ tähän asti. Se nostaa lukijansa seuraavalle tasolle siitä, mihin Sisäinen sankari ja Sisäinen tuli ylsivät. Vapaus! näyttää askel askeleelta, miten toimivat,tuntevat ja ajattelevat ne, jotka kokevat jatkuvaa täyttymystä elämässään.

Vapaus! on täysin uudenlainen ajanhallinnan, itsensä johtamisen ja mielen kehittämisen menetelmä. Se perustuu tutkittuun tietoon siitä, miten ihminen pakottamisen lopettamalla saa lähes käsittämättömät voimavarat käyttöönsä. Jos kärsit stressistä, syyllisyydestä ja riittämättömyyden tunteista, Vapaus! on sinun kirjasi.

Haasteesi on kaksiosainen:

I Uskalla päästää irti. Elämäsi laatu on suorassa suhteessa siihen, miten suuren epävarmuuden vallitessa pystyt vapautuneeseen toimintaan.

II Kehitä näky. Näe asiat rehellisesti sellaisina kuin ne ovat. Näe ne niin hyvinä kuin ne voisivat olla. Ohjaa toimintaasi jälkimmäisen näyn mukaan." [takakansi]

 

Write's House 1998, 1. painos. Kovakantinen.

 

 

Kansissa jonkin kulumaa ja blancon ensilehden yläosaan on kirjoitettu omiste.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 66 vrk 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.