Kuvaus

[1015]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

OK iskussa oleva kovakantinen ensipainos JARI HELLEMAN / LUKEMISEN diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN PALJON MUITA VASTAAVIA KIRJOJA ja toistaiseksi PK:lla 7.95e SAA TULEMAAN 10 KG tavaraa.

Jari Hellemann: LUKEMISEN ALKEET ja muita kirjoituksia kustantajan elämästä

JA MUITA KERTOMUKSIA KUSTANTAJAN ELÄMÄSTÄ

Kaksikymmentäneljävuotiaana Jari Helleman tiesi tarkkaan kuinka kirjoja kustannetaan, miten oikeat kirjat valitaan. Hän päätti hankkiutua alalle.
Viitisenkymmentä vuotta myöhemmin, tehtyään pitkän päivätyön Kustannusosakeyhtiö Tammen toimitusjohtajana, hän ei tiedä puoliakaan niin paljon kuin aloittaessaan.
Elävässä, vivahteikkaassa muistelmateoksessaan Jari Hellemann kertoo niin lapsuudestaan Tanskassa, perheensä monikansallisesta taustasta, Suomeen muutosta ja sopeutumisesta kuin sodasta, joka niin monin tavoin vaikutti hänenkin elämäänsä. Sekä kirjoista, jotka kiinnostivat ja velvoittivat siitä alkaen, kun lomaileva pikkupoika ryhtyi tutkimaan sedän lahjoittamaa Gyldendals Bibliotekin Näytekirjaa kesälukemisen loputtua.
 Muistelija syventää näkökulmaa myös kuvaamalla suhteitaan pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihinsa Alex Matsoniin, Matti Kurjensaareen ja Eeva-Liisa Manneriin.

1. painos

Kustannusosakeyhtiö Otavan painolaitokset Keuruu 1996

VOITTOHUUTO ja PK. 3.40e  TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 8 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 10 vrk 8 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.