Kuvaus

 Japanilainen keräilyhahmo figuriini  (i2)

Japanista tuotu keräilyhahmo / figuriini. Piti itse koota useammasta osasta, pohjalevy, pylväät, selkätausta jne. kengät ja kannu ovat irralliset – katso kuvat.

Muovia tai sen tapaista massaa

Korkeus n. 6 cm
Jalusta noin 5,8 x 6,3 cm

Mukana myös keräilykortti, jonka teksti on japanin kielellä.

Omana kohteenaan on myynnissä (välimyyntiehdolla) toinen suunnilleen saman kokoinen keräilyhahmo. Jos haluat ostaa molemmat, tulevat ne yksillä postikuluilla.
 

Ei ole ollut lasten leikeissä vaan kirjahyllyssä. Tuotu noin + 10 vuotta sitten.

Asiasanat eivät ole tuotekuvaus.
Asiasanat: keräily keräilyhahmo japani japanilainenfiguuri figuriini manga

TAUSTATIETOJA (käännös: google)
Saisumi syntyi Furuichi-gossa (nykyinen Otsu), Shigan piirissä, Omin maakunnassa, ja isänsä, innokkaan buddhalaisen uskovan, jonka koti oli yksityinen temppeli, vaikutuksen alaisena hän tuli Kokubunjin temppeliin Omissa 13-vuotiaana, hänestä tuli virallinen munkki 15-vuotiaana, opiskeli Nantossa ja hänestä tuli virallinen munkki 20-vuotiaana saatuaan kurinalaisuutta Todaijin temppelissä.

Sen jälkeen, kun hän tutki Tendain ja Kegonin pyhiä kirjoituksia Hiei-vuorella, hänen älykkyytensä tunnettiin keskustassa, ja hänestä tuli keisarin suojelusmunkki hovissa ja luennoitsija Lotus Sutrassa Kaohsiungsan Jingojin temppelissä.

Keisarillinen hovi luotti häneen suuresti, ja hänet valittiin palaavaksi opiskelijaksi Tangin lähettilääksi, ja Enrekin 23. vuonna (804) hän meni Tangiin päästäkseen Tiantai -vuorelle, ja Longxingin temppelissä Taizhoussa hänelle annettiin Tendai -laki ja Dosui Bodhisattvan kolme puhdasta käskyä, ja Buddhan temppelin Gyoman opetti hänelle Tendai Dharmaa.

Myeongshussa, Mineyama-dojossa, Jungy? antoi hänelle 115 osaa esoteerisia buddhalaisia kirjoja ja dharmatyökaluja saatuaan vihkimyksen sekä Kongo- että kohtumaailmasta.

Palattuaan Japaniin silloinen keisari Kammu toivotti hänet tervetulleeksi, ja Tendai -lahko tunnusti hänet virallisesti Enrekin 25. vuonna (806), mutta keisarin kaatumisen jälkeen, vaikka Nanto -lahkot tukahduttivat hänet, hän väitti toistuvasti eri lahkojen kanssa ja lähti matkalle itäiseen kuningaskuntaan ja tuhoutui 56 -vuotiaana.

Jokenin 8. vuoden (866) 7. heinäkuuta määrättiin Denkyo Daishin titteli, joka on ensimmäinen Daishi Japanin historiassa yhdessä Enninin Jikaku Daishin kanssa.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 3 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 48 vrk 3 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.