Kuvaus

hyväkuntoiset levyt

Kaikki elokuvat ei kuvassa

PIANO :
Jane Campionin aistillinen kolmiodraama intohimosta, vallasta ja petoksesta sijoittuu 1850-luvun Uuteen-Seelantiin. Mykkä Ada on myyty vaimoksi uudisasukas Alistairille. Hän saapuu uuteen kotimaahansa yhdessä tyttärensä ja rakkaan pianonsa kanssa. Piano on hänen ainoa ilmaisukeinonsa, mutta Alastairin mielestä sen kuljettaminen kotiin on liian vaikeaa, joten hän pakottaa Adan jättämään sen rannalle. Heidän naapurinsa Baines ostaa pianon, ja Ada saa soittaa kaipaamaansa instrumenttia antaessaan tälle pianotunteja. Heidän välilleen kehittyy erikoislaatuinen eroottinen suhde, jolla on arvaamattomia seurauksia.

ENKELIN KOSKETUS
Arka ja hieman outo Janet kasvaa köyhässä ja monilapsisessa perheessä. Hänen lapsuuttaan varjostavat lukuisat tragediat. Veli sairastuu epilepsiaan, ja kaksi hänen siskoistaan hukkuu muutaman vuoden sisään. Janet uppoutuu jo varhain kirjojen ja runouden maailmaan - vain sinne hän pystyy pakenemaan kurjaa todellisuutta. Virheellisen skitsofrenia-diagnoosin jälkeen hän joutuu mielisairaalaan, jossa häntä hoidetaan sähköshokeilla. Samoihin aikoihin Janet alkaa kirjoittaa ja siitä muodostuu lopulta hänen tiensä vapauteen. Kukaan ei tiedä, että pienestä, pelokkaasta ja kaltoinkohdellusta tytöstä tulee yksi maailman arvostetuimmista kirjailijoista.

YÖN KIRKAS TÄHTI

Nuori runoilija John Keats (Ben Whishaw, Parfyymi) kuuluu viktoriaanisen Englannin sosiaalisten ympyröiden undergroundiin. Seurapiirien silmissä runoilijat ovat varsinaisia rappiotaiteilijoita, haaveilijan elämäntavan valinneita ulkopuolisia, jotka ovat ikuisesti riippuvaisia varakkaampien tukijoidensa suosiosta.
Taiteilijaystäviensä yllätykseksi Keats löytää elämänsä rakkauden varsin tavallisesta nuoresta neidosta: Fanny Brawne (kehuttu tulokas Abbie Cornish, Somersault) on ompelijatar, jota Keatsin ystävät pitävät pelkkänä pinnallisena kanana. Eikä kunnollisen perheen tytär tietenkään voi naida pennitöntä kynäniekkaa. Nuoren parin katkeransuloinen romanssi on tuomittu jo syntyessään, ja siksi lempi tietenkin leiskuu kahta raivokkaammin.

HOLY SMOKE

Harvey Keitel on surkuhupaisa "manaaja", joka yrittää saada omapäistä nuorta naista (Kate Winslet) intialaisen Baban koukusta.

KUKA PELKÄÄ PIMEÄÄ

Frannie Avery (Ryan, Tulikokeessa) on päättäväinen englanninopettaja joka asuu yksin New Yorkissa. Kun Frannien asuinalueella tapahtuu raaka paloittelumurha, sen asukkaat valtaa kollektiivinen pelko. Olosuhteet huomioonottaen Frannien tulisi karttaa uusia ihmissuhteita, mutta hän ei voi vastustaa murhaa tutkivaa etsivää (Ruffalo, Windtalkers) ja heittäytyy intohimoiseen suhteeseen tämän kanssa. Erotiikan sokaisema Frannie ei kyseenalaista salaperäisen miehen käytöstä - huolimatta uusista, järkyttävistä veriteoista...

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 2 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19 € Sulkeutuu 35 vrk 2 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.