Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jännityksen mestarin nykyaikaan sijoittuva huikea tarina, jossa ovat mukana kaikki Higgins-reseptin maukkaat ainekset.
Martin Brosnan on tappaja, joka on saanut kovan koulutuksen Vietnamissa ja monissa taisteluissa sen jälkeen. Hän on myös paljon muuta, runoilija ja oppinut, joka on tympääntynyt elämäänsä punoutuneeseen väkivaltaan, seikkailija joka tunkeutuu vihollisen päämajaan ja jättää sinne ruusun, kun sääntöjen mukaan paikalta olisi pitänyt löytyä kenraalin ruumis. Tällä hetkellä Brosnan on myös vanki, joka mätänee Ranskan varmimmassa vankilassa, Belle Islen saarilinnoituksessa.

Frank Barry on myös tappaja, mutta hän kuuluu kaikkein vaarallisimpaan ryhmään, siihen joka ei tapa periaatteen vaan rahan ja huvin vuoksi. Viimeksi hän on uhannut Englannin ulkoministerin henkeä, nyt hän on kaappaamassa saksalaisten salaista rakettiasetta. Barry on pysäytettävä, ja Englannin huolestunut tiedustelupalvelu päättelee, että Martin Brosnan on ainoa joka kykenee huolehtimaan asiasta.
Mutta miten saadaan Brosnan vankilasta? Siihenkin löytyy mies, Laim Devlin, Kotka on laskeutunut -verilöylystä ainoa henkiin jäänyt soturi, joka pakotetaan eläkkeeltään auttamaan vanhan ystävänsä vapauttamisessa. Brosnan ja Devlin ovat kumpikin vakuuttuneita, että he ovat jo jättäneet väkivallan taakseen, mutta jos antaa pahan vain koskettaakin itseään, siitä on vaikea päästä eroon.
Ajo lähtee liikkeelle kiihkeän raivokkaana halki Ranskan, Englannin ja Irlannin ja päätyy lopulta pääministerin virkahuoneeseen Downing Street 10:een, missä Brosnan kohtaa viimeisen ja kenties suurimman haasteensa.

Postikulut 6 e lisätään uudenveroisen kovakantisen teoksen hintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 15:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.