Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä Itse Ilkimys elokuvien osat 1 ja 2. Levyt ovat hyvässä kunnossa ja ne on on katsottu pari kertaa läpi.

Itse Ilkimys takakansi:
Onnellisella esikaupunkialueella hyvin hoidettujen pihojen ja valkoisten säleaitojen katveessa kohoaa musta talo, jonka pihanurmikko on kuollut. Se on Grun salainen piilopaikka, jossa hän lymyää pienten keltaisten kätyreidensä kanssa valmiina VALLOITTAMAAN MAAILMAN!
Kutistus- ja jäädytyssäteillä sekä maa- ja ilmataisteluaseilla varustautunut Gru on valmis kukistamaan jokaisen, joka osuu hänen tielleen. Mutta kun kuvioihin tulee kolme orpotyttöä, jotka päättävät tehdä hänestä isänsä, Grun maine SUPERROISTONA alkaa horjua.

Itse Ilkimys 2 takakansi:
Tämä huippusuosittu Illumination Entertainmentin piirroskomedia esittelee jälleen entisen superrikollisen Grun, joka on vetäytynyt eläkkeelle kasvattamaan kolme tytärtään. Mutta Anti-Konna -liiga pyytää häntä yllättäen nappaamaan koko maailmaa uhkaavan rikollisen. Uusi partneri Luci Wilde vierellään, Gru ja minionit lähtevät arvaamattomaan ja yllätykselliseen seikkailuun.

Toimituksena itse suosin pakettiautomaattia, mutta voidaan muistakin toimitustavoista keskustella tai nouto Lahden keskustan alueelta. Ostaja maksaa postikulut.

Katso myös muut myyntikohteeni!

Hakusanat: elokuvat, dvd, itse ilkimys, itse ilkimys 2, despicable me, lasten elokuvat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 22:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.