Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vaatteet on ostettu meille uutena. Ne on olleet yhden tytön käytössä muutaman kerran. Vaatteet voi olla nimikoituja.

1. kuva: Valkoinen Esmara juhalpaita kokoa 42 on käyttämätön. Puuvillan seassa on 3 % elastaania. Mielestäni tämä on aika naftia kokoa. ARCADE mustat kevyet karvavuoriset jalkineet / talvisaappaat kokoa 40 on olleet tytön jalassa vain muutaman kerran. Ne ovat siistikuntoiset.
2. kuva: KappAhl valkoinen juhlapaita on 42 kokoa. Muutamasti käytetty ja on siistikuntoinen. Kainalomitta 55 cm x 2.
3. kuva: Esmara valkoinen juhlatoppi on 40 kokoa. Toppi oli tytöllä pari kertaa päällä ja on kuin uusi. Materiaali polyesteri. Kainalomitta 47 cm x 2, olkapäältä helmaan 64 cm. Topissa on vuorikangas.
4. kuva: Musta-valkoinen mywear paita L kokoa on ollut muutamasti päällä ja on hyväkuntoinen. Niskassa on vetoketju. Kangas on juhlavan oloinen ja ryhdikäs 63 % polyesteri / 32 % viskoosia / 5 % elastaania .
5. kuva: Tummansininen esmara neule kokoa L on ollut muutaman kerran tytöllä päällä. Neule ei juurikaan häpeä kunnoltaan uudelle. Materiaali 50 % puuvilla / 50 % polyakryyli. Neule ei ole kovin paksu.


Yhdistelen myyntikohteita. Kohteistani löytyy mm. tytölle vaatteita.


Postitus, kun huutosumma + postikulut (matkahuollosta M koon huutopakettina 7,95 / postin pakettiautomaatista M koon pakettina 8,90 / postin M koon huutopakettina 8,20) näkyy Nordean tilillä.

Kulkeutuu Lammille ja Hämeenlinnaan, saa myös noutaa. Kuljetuksesta en peri maksua, kun se tapahtuu oman aikatauluni mukaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 11:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.