Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"ISÄ, OSTETAAN KESÄMÖKKI" -CD ÄÄNIKIRJA

Uusi. Avaamaton pakkaus muovissa.

Wsoy

"ISÄ-SARJAN VIIMEISESSÄ osassa kuuntelija pääsee kurkistamaan Ruusumäen perheen kesälomaidylliin. Isä katselee huvikseen kesämökkien myynti-ilmoituksia. Tietokoneen näytöllä on Osta heti -nappi, ja käväistyään keittiössä isä huomaa olevansa mökin omistaja. Lasten mielestä mökki on huippujuttu, mutta isälle maalaiselon autuus aukeaa hitaammin. Martti Suosalo on kertonut hauskoiksi äänikirjoiksi myös sarjan neljä muuta tarinaa".

Markus Majaluoman viisiosaisessa lastenkirjasarjassa seikkailevat isä ja lapset Ossi, Väinö ja Annamari. Isä-sarja on ilahduttanut lapsia ja vanhempia niin kotimaassa kuin ulkomailla. Näyttelijä Martti Suosalo on kertonaja sarjasta tehdyissä äänikirjoissa.

Kertoja: Martti Suosalo

Yhteiskesto noin 22 min.

Laajuus 1 levy

Tuottaja: Piritta Maavuori WSOY

KATSO kuvat...

Hakusanat; lasten äänikirja, lasten cd, lasten cd äänikirja, lasten äänikirja cd, lastensatu, ruusumäen perhe, ruusumäen perhe äänikirja, ruusumäen perhe äänikirja cd, ruusumäen perhe cd, satu cd, satu äänikirja, isä ostetaan kesämökki, isä ostetaan kesämökki äänikirja cd, isä ostetaan kesämökki cd, markus majaluoma, martti suosalo, wsoy äänikirja, äänikirja koko perheen, iltasatu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 20:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.