Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Haluan itsekin kantaa oman korteni kekoon ja avun mukaan kun Ukrainassa vallitsee sota.

Hyväntekeväisyyshuutokauppa jonka loppusummasta 65% laitan hyväntekeväisyyteen ja lopulla 35% katan tämän taulun materiaalikulut kuten taulupohjan, maalit, teipit, ripustuskoukun, takapalat, pienen maalauspalkan itselleni. 

Taulun symboliikka: Taulussa yhdistyy Ukrainan lipun värit ja kaksi sydäntä. Nämä symboloivat miten ukrainalaisten ja muiden maiden kansalaisten sydämet ovat yhdessä itsenäisen ja vapaan Ukrainan puolella. Ukrainan sydän koostuu useasta sydämestä.

Akryylitaulun on tehnyt paikallinen aloitteleva taiteilija. Voihan sen sen suoraan sanoa minä suunnittelin ja maalasin tämän teoksen. :D

Rahankeräyslupaa ei ole koska sitä ei hyväntekeväisyyshuutokaupassa tarvita. Tutkin asiaa Suomen poliisin nettisivulla:

https://poliisi.fi/milloin-rahankerayslupaa-ei-tarvita 


Huomioita taulusta: Vasen alareuna painahti hieman. Taulun mitat ovat 60cm x 40 cm. Paksuutta on noin 2 cm. Otin yhden valokuvan maitopurkin kanssa niin saa paremmin käsityksen minkä kokoinen taulu oikein on. Maitopurkki ei sisälly huutokauppaan vaan on näyttämmässä kuin isosta taulusta on kyse. Taulun pystyy ripustaamaan suoraan seinälle koska laitoin taakse ripustuskoukun ja tukipaloja pitämmään taulun suorassa ja vakaana.

Toimituskulut tulee Hyväntekeväisyyshuutokaupan loppusumman päälle. Toimitus on Postin M-Plus-paketti ja sen max.mitat ovat 19cm X 60cm X 100 cm. Toimituskulut on  21 euroa (M-Plus-paketti 10 euroa + "Särkyvän paketin lisä 11 euroa). Tarkoitus on pakata taulu hyvin pehmustettununa ja tukevasti pahvilaatikon sisälle keskelle jolloin siihen ei kohdituisi vääntöä tai painaumia. Jos huutokaupan voittaja haluaa niin voin postittaa taulun ilman särkyvän paketin lisää pelkkänä Postin M-Plus-pakettina 10 eurolla. Postitus on vain Suomeen.

 

HOX! HOX! Samalla yhdella postikululla saa postitettua useamman tuotteen. Jos suuremmissa pakettilähetyksissä kaikki mahtuu samaan pakettiin. Jos ei mahdu niin paketeissa pitää siirtyä isompaa laatikkoon jolloin pitää ostajan maksaa vain muutama euro lisää jos hän jo kerkesi maksaa pienemmän paketin toimituskulut.

Hakusanoja: Ukraina sota Ukraine ukrainan sota taide maalaus taide maalaus paint artwork art venäjää russia lippu flag sininen keltainen yellow blue taulu itsemaalattu käsityö 2022 sini kelta akryyli acrylic hear sydän sydämet simplistis suomi finaland suomalainen 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.5.2024 23:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.