Kuvaus

Kaunis vitriini Posliini MALJAKKO, taiteilija Ole Winther, kukkaköynnös, molemmilla sivuilla sama, valkoisella pohjalla, valmistaja Hutschenreuther, korkeus 18,5cm, pohjan mitat 4,5cmx9,5cm, yläraunan mitat 7cmx13,5cm, Paino 456g.
Maljakon alareunassa taiteilijan Signeeraus. Pohjassa numerosarja 6435. Erittäin hyvässä kunnossa, ei naarmuja eikä vikoja.

OLE WINTHER, runollinen, naturalistinen, kiitollinen - vuodesta 1978 on Ole Winther luonut erilaisia lahja, vuosi ja keräilytavaroita Hutschenreuther-tuotemerkille.
40-vuotisen yhteistyön Tanskan poikkeuksellisen taiteilijan kanssa juhlii Hutschenreuther uusilla ja muokatuilla keräilytuotteilla, jotka ilahduttavat hänen "Poetic Porcelain" fania ja ystäviä.
Ole Winther (* 1929) syntyi Tanskassa, valmistui opettajaksi ja aloitti uransa 1950-luvulla teollisena ja graafisena muotoilijana kuuluisassa Holmegaard-lasitehtaassa. Monien vuosien ajan freelance-tuotesuunnittelijana Hutschenreutherin ensimmäinen kontakti alkoi 1970-luvulla. Sittemmin Hutschenreutherin poikkeuksellinen taiteilija ja suunnittelija on luonut eri joulu aiheisia sarjoja, suosituimmat niistä ovat juolukellot. ( laitan myös myyntiin) Hänen laajat lautas sarjat, maljakot, vuosi ja keräys aiheiset sarjat ovat erittäin suosittuja keräys kohteita.

Firma C. M. Hutschenreuther AG 1814–1969 Posliinitehdas Hohenberg ja Posliinitehdas Lorenz Hutschenreuther (1857–1969), Selb: näistä kahdesta syntyi Hutschenreuther AG 1969–1998. Vuodesta 2000 lähtien kuuluu Hutschenreuther: Sambonet Rosenthal Group.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

VOIT MYÖS ITSE VALITA TOIMITUSTAVAN: 

TAVAVOMAINEN LÄHETYS, ilman korvaus arvoa, jolloin en vastaa kadonneesta lähetyksestä: alle 2kg maximi mitat: P+L+K= 90cm HINTA 10,50€ 

PREMIUM PAKETTI: sisältää korvauksen ja paketti luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan: alle 2kg maximi mitat P+L+K= 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) HINTA 14,00€

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 12 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 83 vrk 12 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.