Kuvaus

Huono kasvatus & Naisia Hermoromahduksen Partaalla (2dvd)

ohjaus Pedro Almodovar
pääosissa Gael Garcia Bernal ja Fele Martinez.

80-luvun alkuun sijoittuva "Huono kasvatus" kuvaa kahden nuoren miehen kohtaamista vuosien tauon jälkeen Francon aikakauden jälkeisessä Madridissa, jonka yli puhaltavat uudet vapauden tuulet. Nuorukaiset ovat tutustuneet toisiinsa jo lapsina käydessään samaa ankaran katolista koulua. Nyt he jakavat saman vihan tunteen koulun pappeja kohtaan, sillä pappien teot ovat jättäneet jälkensä koko heidän aikuiseen elämäänsä.

Oscar-palkitun espanjalaisen Pedro Almodóvarin jokainen uusi elokuva on odotettu tapaus. Ohjaajan kaksi edellistä elokuvaa, "Kaikki äidistäni" ja "Puhu hänelle", ovat nousseet niin kriitikoiden kuin suuren yleisönkin suosikeiksi.

suomi kannet ja textit
101min
2004
hyväkuntoinen

 

 

Boheemi ja värikäs kattohuoneisto Madridissa toimii päänäyttämönä espanjalaisen ohjaajamestari Pedro Almodóvarin rakastetulle kuvaukselle joukosta ihania naisia hermoromahduksen partaalla. Pepan (aina loistava Carmen Maura) asunnossa törmäävät naiset tulevat kehittämään tilanteen vielä hersyvämmäksi espanjalaiseksi rakkausfarssiksi.

Lumoavan suorasukainen ja intohimoinen tarina on taattua Almodóvaria. Viisi Espanjan Goya-palkintoa voittaneessa elokuvassa nähdään upea valikoima Almodóvarin vakiokasvoja aina Carmen Maurasta Antonio Banderakseen.

 

suomi kannet ja textit

hyväkuntoinen

86min

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 16 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 14 vrk 16 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.