Kuvaus

Tuotteen HP PRO LAMINATOR 600 A3 Kylmä/kuumalaminaattori kuvaus


HP PRO LAMINATOR 600 A3 Kylmä/kuumalaminointilaite

Tuo ammattitason laminointilaite suoraan työpöydällesi HP PRO LAMINATOR 600 A3:lla. Tämä monipuolinen laite tarjoaa sekä kylmän että kuumen laminoinnin vaihtoehdot, joten voit suojata ja viimeistellä tärkeitä asiakirjoja ja projektejasi juuri haluamallasi tavalla.

Ominaisuudet:

  • Kylmä ja kuuma laminointi: Voit valita käytätkö laitetta kylmään vai kuumaan laminointiin, mikä antaa sinulle täyden kontrollin lopputuloksesta.
  • A3-koko: Laite tukee A3-kokoisia asiakirjoja, joten voit laminoida suurempia arkkeja, kuten julisteita, karttoja ja suunnitelmia.
  • Nopea ja tehokas: Laminointi on nopeaa ja tehokasta, joten voit käsitellä suuria määriä asiakirjoja lyhyessä ajassa.
  • Korkealaatuinen tulos: Laite varmistaa korkealaatuisen laminoinnin, joka suojaa asiakirjoja kosteudelta, tahroilta ja repeämiseltä.
  • Käyttäjäystävällinen: Helppokäyttöinen käyttöpaneeli ja selkeät ohjeet tekevät laminoinnista vaivatonta ja miellyttävää.

HP PRO LAMINATOR 600 A3 on täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen laminointilaitteen. Suojaa ja korosta tärkeitä asiakirjoja, kuvia ja muita materiaaleja ammattimaisella lopputuloksella. Hanki omasi tänään ja nauti laminoinnin kätevyydestä ja laadusta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 5 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.