Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvan HP Pavilion DV6 kannettava, josta pimeni viime kesän helteissä emolevy. Ollut siis ihan omassa käytössä. Näyttö, näppäimistö, DVD asema ja kosketuslevyhiiri toimivat hyvin konetta käytettäessä, näytössä taisi pari pientä pintanaarmua olla (jotain suunnilleen sentin mittaisia), eivät haitanneet käyttöä, erinomainen kuva jos ei naarmuista välitä. Runko ihan kelvossa kunnossa, ainakin omasta mielestäni, pohjaluukku ja ruuvit tallella, aina toki jotain käytön jälkeä on. Prosessori coolereineen tietysti mukana. Pohjassa Windows 7 lisenssitarra, toimi hyvin Win10:llä ja tuki vähintään 8GB DDR3 muistia.

Mukaan ei tule kiintolevyä kelkkoineen ja piuhoineen kun sisälsi omaa dataa, ja otin sen talteen. Myös muisteille ja laturille oli muualla tarvetta, kone siis ilman muisteja ja laturia. Pyyntihinnan maksava saa mukaan alkuperäisen, toimivan akun.

Myydään siis siinä kunnossa kuin on, kun toi emolevy on rikki. Hyvä kone toimiessaan, mutta itselläni ei ole intoa etsiä tähän toimivaa emolevyä. Pyyntihinnan maksava ostaja saa mukaan myös jonkin toisen satunnaisen kannettavan raadon, mikä nyt sattuu kaapista kouraan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


26 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 8:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.