Kuvaus

Pahvikannen mustalla alueella auton puskurin alla on ollut hintalappu, jonka poiston myötä alkuperäinen väri on lähtenyt tarran mukana ja päälle on laitettu uutta mustaa, joka valossa erottuu kiiltävä mustana alkuperäisen ollessa matampi. Levy ja muutoin pahvikannet uudenveroiset.

 

Helsinki Napoli All Night Long oli Mika Kaurismäen ensimmäinen kansainvälinen suurtuotanto. Matka alkaa Berliinistä, joka on yhtä kaukana Helsingistä kuin Napolista. Suomalainen taksikuski Alex (Kari Väänänen) heittää keikkaa Berliinissä ja on naimisissa italialaisen Stellan kanssa.

Eräänä yönä Alexin kyytiin hyppää kaksi roistoa rahalaukun kanssa, takaa-ajajat kintereillään. Ei aikaakaan, kun konnat ovat kuolleita ja Alexin elämä pulassa...

Helsinki Napoli All Night Longin sivuroolilista on varsin herkullinen: legendaarinen elokuvaohjaaja Samuel Fuller (Voittamaton ykkönen), Eddie Constantine (Alphaville, Europa), Sakari Kuosmanen (Kauas pilvet karkaavat, Mies ilman menneisyyttä) sekä kulttiohjaajat Wim Wenders (Million Dollar Hotel, Paris, Texas) ja Jim Jarmusch (Broken Flowers, Dead Man). Mika Kaurismäki voitti elokuvastaan parhaan tuottajan Jussi-palkinnon 1988.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 118 vrk 1 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17 € Sulkeutuu 118 vrk 1 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.