Kuvaus

Kuvien DVD-boksit suomeksi tekstitettynä

 

Irene Huss -kokoelma (12DVD) 

Helene Tursten on ruotsalainen kirjailija. Hän kirjoittaa Göteborgiin sijoittuvia rikosromaaneja, joiden päähenkilö on jujutsua harrastava ylikonstaapeli Irene Huss. 

Kokoelma sisältää 12 kirjasarjaan pohjautuvaa elokuvaa:

1. Tatuoitu torso / Tatuerad torso

Kivikkoiselta rannalta löytyy ihmisruumiin kappaleita. Ainoa poliisin löytämä johtolanka on ruumiin ylävartalossa, torsossa, oleva erikoinen tatuointi.

2. Murskattu tanghevonen / Den krossade tanghästen

Varakas mies putoaa parvekkeelta ja kuolee. Tappoiko hän itsensä? Todistajat puuttuvat, eikä tapaus Irene Hussin mielestä näytä itsemurhalta. Tapauksen myötä hänet vedetään mc-jengien, huumekauppiaiden ja kiristäjien vaaralliseen maailmaan.

3. Yökierto / Nattrond

Sairaanhoitaja löydetään kuristettuna. Eräs todistaja väittää tunnistavansa murhaajan: sairaalassa 60 vuotta sitten hirttäytynyt nainen. Onko kyseessä aave? Rikostarkastaja Huss on skeptinen, mutta tapaus muuttuu koko ajan oudommaksi.

4. Lasipaholainen / Glasdjävulen

Papin perhe löydetään raa'asti murhattuna. Murhapaikalle on maalattu pentagrammeja uhrien verellä, ja Irene Huss kollegoineen epäilee että asialla ovat satanistit.

5. Tulitanssi / Eldsdansen

Rikostarkastaja Irene Huss tutkii tulipalojen sarjaa, jolla näyttää olevan yhteyksiä sekä 15 vuotta vanhaan selvittämättömään tapaukseen että saaristossa tapahtuneeseen vanhan naisen murhaan.

6. Kultainen vasikka / Guldkalven

Auton takakontista löydetään ammuttu mies, jonka sormet on katkottu. Jäljet johtavat Hussin yhteiskunnan huipulle, maailmaan täynnä luksusta ja rahaa.

7. Pimeän vartija / Den som vakar i mörkret

Göteborgin poliisin rikosetsivä Irene Huss joutuu kovan paikan eteen, kun koulupojat löytävät pellolta naisen ruumiin.

Tutkimusten edetessä seudulta löytyy lisää murhattujen naisten hautoja. Tekotapa viittaa sarjamurhaajaan ja uhreja tuntuu yhdistävän vain se että he ovat keski-ikäisiä.

Jännitys kiristyy, kun Irene Huss tuntee jonkun seuraavan häntä...

8. Tappava verkko / Det lömska nätet

Polkupyörälähetti näkee, kuinka nuori tyttö siepataan pakettiautoon. Lähetti hälyttää apua, mutta Irene Huss ehtii paikalle liian myöhään.

Huss tiimeineen jäljittää murhaajaa kuumeisesti, mutta johtolankoja ei juuri löydy. Näyttää siltä, että tekijä houkuttelee uhrit luokseen netin avulla... 

9. Pienikasvoinen mies / En man med litet ansikte

Poliisit jahtaavat varastettua autoa, joka löytyy pian hylättynä ja poltettuna. Lähistöltä löytyy myös murhatun nuoren tytön ruumis. Liittyvätkö tapahtumat yhteen ja miksi kukaan ei tunnu kaipaavan tyttöä?

10. Hiljaisuuden kehä / Tystnadens cirkel

Juhlimassa ollut teinipoika löytyy roskalavalta raa'asti surmattuna. Käy ilmi, että poikaa on kidutettu eri tavoin ja myös huumeet liittyvät tapaukseen.

Irene Huss tutkii rikosta ja jäljet johtavat yökerholle, jossa myös Irenen tytär kavereineen käy. Joku käyttää nuoria hyväkseen, mutta koska uhrit pysyvät hiljaa, teot saavat jatkua.

11. Pahan varjot / I skydd av skuggorna

Poliisit löytävät uponneesta autosta ammutun miehen, ja jäljet johtavat moottoripyöräjengiin jolla on yhteyksiä alamaailmaan. Näyttää siltä, että rikollisilla on ote myös poliisiin ja syyttäjäviranomaisiin.

Irene Hussin asema käy yhä tukalammaksi, kun hän huomaa oman ja perheensäkin hengen olevan vaarassa. Tarinassa näyttelee myös suomalainen Antti Reini.

12. Kun kukaan ei kaipaa / Jagat vittne

Joesta löytyy kauniin nuoren naisen ruumis. Outoa tapauksessa on se, että uhria ei tunnisteta eikä kukaan tunnu tietävän hänestä mitään. Kuka nainen oli ja miksi hänen piti kuolla?

Irene Hussin tutkimukset johtavat yhteiskunnan laitapuolelle, missä ihmisen arvo on vähäinen.

___________________________________________

Pääosassa: Angela Kovacs

Valmistusvuosi: 2008 - 2011

Kesto: 16 h 15 min (+ bonukset 34 min)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 17 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

99,90 € Sulkeutuu 6 vrk 17 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.