Kuvaus

"Jos en tee lapsia, mitä minä teen?” Kun ystävät katoavat äiti- ja isäuniversumiin, vauvakysymys alkaa leijua ilmassa. Vapaaehtoisesta lapsettomuudesta on tullut varteenotettava vaihtoehto, mutta lapsettomaan elämään ei voi ottaa mallia vanhemmiltaan.

Vauvattomuusbuumi näyttää, minkälaista elämä voi olla, jos lapsia ei ole eikä tule: kolmekymppinen nainen järjestää sterilisaatiojuhlat, nelikymppinen mies luo perheensä kämppiksistä, kuusikymppinen pari valitsee Karibian-purjehdukset. Olennaista ei ole se, mistä lapsettomat jäävät paitsi vaan se, mitä he saavat tilalle.

Lapsettomien tarinoista teos laajenee tarkastelemaan yleistyvää ilmiötä. Miksi yhä harvempi suomalainen haluaa lapsia? Mitä onnellisuustutkimus sanoo lapsettomuudesta? Ovatko lapsettomat vanhukset yksinäisiä?

Kirja on vertaistuki niille, joista ei syystä tai toisesta tule koskaan vanhempia, ja matkaopas niille, jotka haluavat ymmärtää, miksi kaikki eivät hyppää vauvajunan kyytiin.

Kuvan pahvikantinen kirja. Isompi kuin pokkarikoko.

KUNTO  Siisti käytetty / erinomainen kirja. Ei merkintöjä.

TOIMITUS kirjepostin mukana (suojataan paperilla mahdollisuuksien mukaan). Kirjeissä ei ole seurantaa.

Kuuskulma toimii ainoastaan verkossa. Tuotteissa ei siis ole noutomahdollisuutta. (Lukisithan muutenkin ohjeistuksen - sekä esimerkiksi postitusaikatauluihini liittyvät tiedot ohesta.)

___________________________ pu > (VK) kasvatus     

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14 €
Sulkeutuu 49 vrk 16 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 49 vrk 16 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.