Kuvaus

Tuotteen Harmaa Cat5-Verkkokaapeli 50cm - NANOCABLE kuvaus


Harmaa Cat5-verkkokaapeli 50cm tarjoaa luotettavan ja nopean yhteyden tietokoneiden, reitittimien, modeemien ja muiden verkkolaitteiden välillä. Tämä laadukas verkkokaapeli on täydellinen valinta kotiin, toimistoon tai mihin tahansa ympäristöön, jossa tarvitaan luotettavaa verkkoyhteyttä.

Verkkokaapelin Cat5-standardi takaa luotettavan suorituskyvyn ja suuren tiedonsiirtonopeuden. Kaapeli on taaksepäin yhteensopiva Cat5e- ja Cat6-laitteiden kanssa, joten voit käyttää sitä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Tämä 50 senttimetrin mittainen harmaa verkkokaapeli tarjoaa sinulle joustavuutta ja kätevyyttä. Se on ihanteellinen lyhyiden etäisyyksien kytkentöihin, kuten tietokoneen ja lähiverkon välille. Voit käyttää sitä myös pienen tilan asennuksissa, kuten työpöydän järjestämisessä tai seinäliitännöissä.

Harmaa Cat5-verkkokaapeli on kestävä ja luotettava. Sen päällystetty suojakuori tarjoaa erinomaisen suojan vaurioilta, taivutuksilta ja sähkömagneettisilta häiriöiltä. Kaapeli on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joiden ansiosta se kestää pitkäaikaista käyttöä ja säilyttää suorituskykynsä.

Asennus on helppoa ja nopeaa. Verkkokaapeli on varustettu RJ-45-liittimillä, jotka sopivat standardisiin Ethernet-portteihin. Liittimet on helppo kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa. Voit luottaa siihen, että kaapeli tarjoaa vakaan ja häiriöttömän verkkoyhteyden.

Hanki nyt harmaa Cat5-verkkokaapeli 50cm ja varmista luotettava ja nopea verkkoyhteys laitteidesi välillä. Olipa kyseessä koti, toimisto tai muu verkkoympäristö, tämä laadukas verkkokaapeli vastaa tarpeitasi.

Verkkokaapelin lisätiedot

  • Kaapelin tyyppi: UTP
  • Kaapelin nopeus: CAT5
  • Liitäntä: RJ45
  • Pituus: 50cm
  • Väri: Harmaa
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 22 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0 € Sulkeutuu 67 vrk 22 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.