Kuvaus

LUETHAN KOKO KUVAUKSEN ETTEI MITÃÃN TÄRKEÄÄ JÄÄ HUOMAAMATTA!


Täysin uudenveroinen, parempi kuin avaamaton muoveissa, koska: On omia kokemuksia muoveissa olleista koteloista, jotka ovat olleet sisältä rikki ja levyistä, jotka ovat olleet joko: a) naarmuilla b) sotkussa c) vääriä d) kokonaan poissa.

Niin, sitähän ei voi puoleen eikä toiseen todistaa, olenko katsonut vai en, mutta DVD:hän on joka tapauksessa tuote, joka ei katselemalla kulu eli ESIMERKIKSI kerran katsottu DVD on täysin identtisessä kunnossa katsomattomaan nähden eikä siis verrattavissa vaikka autoon, jolla on ajettu n kilometriä. Loppujen lopuksi merkitystä onkin ainoastaan seuraavalla kysymyksellä: "Kumman ostat mieluummin: tuotteen, joka EHKÄ on ehjä vai tuotteen, joka on tarkistettu, että se VARMASTI on ehjä?" (Mahdollisista valmistusvirheistä en voi tietää.)

Mielestäni positiivisen palautteen ansaitsemiseksi toimituksen on oltava nopea ja siksi pyrinkin siihen, että tavara lähtee postiin viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on kirjautunut tililleni (pyrkisin takaamaan vieläkin nopeamman postituksen, mutta lääkärini on sanonut, että minun tulee välttää stressiä).

 

 

Muovikotelo + rajoitetun painoksen metallinhohtoinen ja kohopainettu pahvinen slipcover


"Meillä on sankareita. Meillä on supersankareita. Ja sitten meillä on... Hancock (Will Smith). Supervoimien mukana tulee supervastuu, sen tietävät kaikki — siis kaikki muut, paitsi Hancock. Särmikäs, resuinen, ristiriitainen ja väärin ymmärretty superhulttio Hancock saa hyvää tarkoittavilla uroteoillaan kyllä hommat hoidettua ja pelastaa paljon ihmishenkiä, mutta sankaritekojen jälkeen tuppaa aina jäämään myös hirvittävää tuhoa. Suurelle yleisölle alkaa vihdoin riittää — niin kiitollisia kuin Los Angelesin asukkaat omasta paikallisesta sankarista ovatkin — ja he päivittelevät, mistä hyvästä he ovat saaneet juuri hänet ristikseen.

"Hancock ei kuitenkaan piittaa siitä, mitä muut ajattelevat — kunnes eräänä päivänä pelastaessaan PR-mies Ray Embreyn (Jason Bateman) hengen sarkastinen supersankarimme havahtuu siihen, että kenties myös hänellä on sittenkin oma akilleenkantapäänsä. Suurimman haasteensa — ja kenties ylivoimaisen tehtävän — Hancock joutuu kohtaamaan, kun Rayn vaimo Mary (Charlize Theron) tulee siihen tulokseen, että tämä on toivoton tapaus."

Pidennetty versio (yksi lisätty kohtaus, yksi vaihtoehtoinen kohtaus, 1.38.08 PAL)



R2-aluekoodi.
Muovikotelo. Suomenkieliset kannet.

TEKSTIT:
Suomenkielinen tekstitys, Svensk text. English subtitles.

KUVA:
2.40:1 anamorfinen 16:9 PAL

ÄÄNI:
- English DD5.1

Ekstrat (ei tekstityksiä):
• "Superhumans: Making Hancock" featurette (12:52)
• "Seeing the Future" (Play All 16:13)
- Pre-visualization
- Bank Robbery Scene
- The SUV Chase
- Hancock Meets Ray
- Hancock in Jail
- Mary vs. Hancock
- Liquore Store Shoot Out
- Hospital Fight
• "Building a Better Hero" featurette (8:16)
• "Bumps and Bruises" featurette (10:29)
• "Home Life" featurette (10:49)
• "Suiting Up" featurette (8:23)
• "Mere Mortals: Behind the Scenes with Dirty Pete" featurette (3:57)
• Trailers
- You Dont Mess with the Zohan
- Step Brothers
- Pineapple Express
- The House Bunny
- Lakeview Terrace
- Nick and Noras Infinite Playlist
- Men in Black
- Blu-ray Disc™



Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 7 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,44 € Sulkeutuu 23 vrk 7 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.