Kuvaus

Två böcker om livsstil, hälsa och livskvalitet: 1) Gerald G. Jampolsky: Lev och lär kärlek. De sju principerna för den helande inställningen; 2) Görel Kristina Näslund: Hälsopraktika för dig som är mitt i livet

  • PRIS: 0,50 euro per bok + frakt 5 euro som brev ELLER båda böckerna 1 euro + frakt 6 euro som spårbart paket inom Finland (utom till Åland) = 7 euro
  • GÖR SÅ HÄR: Klicka Osta = Köp, så får du ett automatiskt mejl från huutonet. Där hittar du säljarens epostadress och kontonummer. Meddela säljaren vilken/vilka av böckerna du vill köpa. Betala t.ex. boken/böckerna + fraktkostnaderna eller be säljaren om räkning. Om du beställer flera objekt från olika annonser av samma säljare kan du vänta med att betala tills hela paketets innehåll är klart. Meddela säljaren vad paketet ska innehålla så skickar hen en räkning mejl.
  • Postpaket till Åland är dyrare än paket inom övriga Finland. T.ex. 7 euros paket till finska fastlandet kostar motsvaras av ca 12 euros postpaket till Åland eller 11 euros matkahuolto-paket till Mariehamn. Fråga säljaren om fraktkostnader utanför Finland.

1) Gerald G. Jampolsky: Lev och lär kärlek. De sju principerna för den helande inställningen

  • Orig:s titel: Teach only love
  •  Hälsa-böcker, 1992
  • Häftad, 155 s.
  • I gott skick. Lite slitage som spår efter raderat ägarnamn på försättsbladet.

Kärleken är en grundläggande funktion i vårt väsen, säger Gerald Jampolsky. Vi kan använda kärleken, ett fullständigt acceterande och ett osjälviskt givande, som är det viktigaste i en läkningsprocess som kan förändra vårt liv.

De sju principerna som förklaras närmare i boken är:

  • Hälsa är inre frid
  • Kärleken är vårt innerta väsen
  • Att ge är att få
  • Alla medvetanden står i kontakt
  • Nuet är den enda tid som finns
  • Beslut är konsten att lyssna till det som ger oss inre frid
  • Förståelse är vägen till verklig hälsa och lycka

Jampolsky är psykiater och numera en internationellt välkänd författare och föreläsare. Han grundade Centret för mental healing i Kalifornien, där främst barn med livshotande sjukdomar får hjälp med att bearbeta sin rädsla och ångest.

----------------------------------------------------------------------------------------------

2) Görel Kristina Näslund: Hälsopraktika för dig som är mitt i livet

  • Natur och kultur, 1. utgåvan, 2. tryckningen, 1997
  • Inbunden med skyddspapper, 198 sidor
  • I utmärkt skick

Hur undvika teknostress och informationströtthet - vanliga problem i det moderna IT-samhället med faxar och e-mail, internet och mobiltelefoner, cd-rom och arbete vid dataskärm? Hur förhindra högt blodtryck, benskörhet och övervikt? Och vad ska man egentligen äta för att må bra?

Detta och mycket annat behandlas i denna bok som bygger på ett samarbete med flera av landets främsta experter på frågor om livsstil och hälsa.

Att stå mitt i livet är att vara i sina bästa år. Alla vill vi utsträcka den tiden så länge som möjligt. Det finns mycket vi kan göra för att behålla hälsan trots rynkor och tunnare hår. Ja, hur vi mår bestämmer vi till stor del själva, eftersom livsstil och hälsa hör samman.

Den här boken förser läsarna med viktiga fakta som hjälper dem att ta ställning till vilka hälsovanor de önskar behålla och vad de kanske borde ändra på i sitt dagliga liv. Roande litterära citat presenteras i anslutning till de olika kapitlen.

Boken vänder sig främst till människor som är mitt i livet, men även yngre och äldre personer har nytta och glädje av den.

Görel Kristina Näslunds personliga och engagerade hälsopraktika är en guldgruva av kloka råd till alla som vill öka sitt välbefinnande och vara så friska som möjligt, så länge som möjligt.

Görel Kristina Näslund är författare, journalist, psykolog och medicine doktor. Hon har tidigare givit ut bl a Skratta och må bra, Diddel daddel min farbror blå, Kisse katt, Misse katt och Mat för en.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

sökord: att förebygga sjukdomar egenvård högt blodtryck stress att åldras benbrott sömn avkoppling tänderna tandvård kost fibrer alkohol snus fetter kolesterol sunda matvanor elämäntapa terveys lääketiede livsstil kärlek positiv psykologi healing närvaro i nuet förlåtelse positiv livsinställning elämäntapa terveys psykologia att beatbeta sin rädsla modern andlighet new age dieter fasta faktaböcker om fastande och dieter fastan inverkan på hälsan livsstil böcker på svenska böcker elämäntapa terveelliset elämäntavat en sund livsstil sunda vanor näringslära kost kostfiber fiber kolesterol mat välbefinnande psykologi beteende matglädje choklad och godis skräpmat tröstätande övervikt bantning viktkontroll missbruk alkohol att röka sömn sovvanor motion döden bättre matkontroll äta hälsosamt avslappning stressa mindre matvanor promenader löpning elämäntapa terveys painonhallinta rentoutuminen stressi laihdutus liikunta rökning mindfulness

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 20 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 72 vrk 20 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.