Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hyväkuntoinen ( K3 + ) sidos , kuvakansi , Revontuli 2002, 203 + [2] sivua, [16] kuvasivua , kuvitettu

Kustantajan puheenvuoro : "

Tony "Viikinki" Halme sai tarpeekseen Amerikasta ja palasi kotiin. Raskaan sarjan mestari iskee nyt täysillä Suomen ja suomalaisten puolesta. Kun muut vaikenevat ja piiloutuvat, Tony Halme lyö asiat pöytään niiden oikeilla nimillä.

Viikinki panee kaiken peliin ja kertoo rehellisesti ja kiertelemättä, mitä tapahtui San Pedron vankilassa Kaliforniassa vuoden 1999 keväällä. Siellä kuoli eräs unelma ja syntyi toinen. Tärkeintä on vapaus olla oma itsensä. Asioista on uskallettava puhua, ja Viikingin suorat osuvat maaliinsa. Tony Halme sanoo ääneen sen, mitä suurin osa suomalaisista ajattelee.

Vauhti on hurjaa heti ensimmäisestä erästä lähtien. Iskuja annetaan ja otetaan. USA:n ja Suomen lisäksi selvää jälkeä syntyy Australiassa, Englannissa ja Espanjassa. Välissä pannaan järjestykseen röyhkeät poliitikot, tuhlailevat kulttuurihörhöt, rikollisten hyysääjät ja öykkärijulkkikset. Viikingin tuomio on armoton, mutta mukana on tuttuun tyyliin runsaasti hersyvää huumoria.

Tony Halmeella on paljon sanottavaa. Koskettavaa luettavaa ovat myös kaikkensa antaneen nyrkkeilijän avoimet tilitykset suloisimman voiton ja katkerimman tappion hetkinä.

Tuomiopäivä on jatkoa Tony Halmeen jo kulttikirjaksi nousseelle karhealle omaelämäkerralle Jumala armahtaa - minä en.   "

 

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 11:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.