Kuvaus

Postikortti 1980-luvulta, jonka aiheena Talvipalatsin, Melzerin vuonna 1894 suunnittelema foottialaistyylinen kirjasto (Pietari, Venäjä)

  • HINTA:  0,50 euro + toimituskulut 2,50 euroa (Suomessa) = 3 euroa
  • Kortti on kulkematon. Kääntöpuolella teksti englanniksi ja venäjäksi / text in English and Russian on the reverse side: The hermitage, Leningrad; The Gothic Library in the Winter Palace. Designed by Melter, 1864; Aurora Publichers, Leningrad 1983
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kortti ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää korti kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja,kortti ja lehti, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

: Price 0,50 Euro + shipping 2,50 Euros within EU = 3 euros. To buy press Osta. You will then recieve an automatical mail från huutonet containing the sellers contact details. Possibility to use Paypal.

hakusanat: vanhat postikoritit Venäjä Neuvostoliitto Eremitaasi Talvipalatsi sisäkuvat paikkaukuntakortit nähtävyydet St Petersbrug Vinterpalatset

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 74 vrk 14 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 74 vrk 14 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.